📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mógł już z auta strzelać. Mój ojciec jest myśliwym i z samochodu z łatwością trafią w uciekające bażanty.
@up to powiedz mu że bażanty sa pod ochroną.
To są jeszcze miejsca w Polsce gdzie polonezy policyjne popierdalają? czy bawiłeś się w archeologa i filmik ma 30 lat?
To są jeszcze miejsca w Polsce gdzie polonezy policyjne popierdalają? czy bawiłeś się w archeologa i filmik ma 30 lat?
bo to polska właśnie
haha jebac mielno i jebać dresów porządni obywatele klasy wyższej jeżdżą na Hel kurwa
Zabił mnie tekst do policjanta: "GOŃ GO!!!"
BTW. Jak ja widzę takich pompowanych pseudo koksów, którzy cwaniakują, a jak przyjadą psy to spierdalają jak dzieci, to mi sie nóż w kieszeni otwiera. Dlaczego ziemia sieje takich kretynów?
BTW. Jak ja widzę takich pompowanych pseudo koksów, którzy cwaniakują, a jak przyjadą psy to spierdalają jak dzieci, to mi sie nóż w kieszeni otwiera. Dlaczego ziemia sieje takich kretynów?
ta, mielno.. może i dresiwo się tam zbiega, ale jest tam zajebista plaża dla nudystów, choćby z tego powodu warto tam jeździć.
Nie no kurwa może polonez nie jest zajebiście szybkim autem ale pieszego raczej dogania.
Ten co to nagrywal i rzuca haslem " cos tam polonezem " , kilka slow do ciebie - no i huj ze polonezem , ten piesek sobie go nie kupil tylko zostal mu taki przydzielony wiec na huj sie wogole odzywasz , a tak pozatym to tak jak napisal fumar , wielkie mi kozaki , w 3 czy tam 4 okladaja jednego a jak uslyszeli kogutto odrazu spierdalaja , a potem pewnie opowiada kolegom jaki to on jest hard i ze pewnie najebal 3 typom solo ... zalosne
Banda frajerów, mocni w kupie a na widok policji spierdalają. Policja was jebie na 200%!!!!
Czekamy na odpowiedź dzieci JP
Skoro to Mielno, to zadyme na pewno rozkręcił ktoś z Ozorkowa albo Zgierza... Oni lubią tam jeździć...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów