📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Ten co to pisze i reżyseruje ma równo posrane pod czaszką. Ale za to pani, która gra rolę Beaty... No sami oceńcie. Choć nie wiem czy to nie nadaje się na harda.
Powiem tak Łat De Fak
Niеbieski napisał/a:
Widziałem to dziś w polsacie.
Ona później przebrała się w strój kąpielowy i skakała do basenu.
Na jeża...znaczy na bombę?
Muszą wuchtę bejmów za to dostawać! Kto robiłby z siebie idiotę za jakieś marne grosze?
jestem dumnym człowiekiem , ktory śmiało i z pewnością może powiedizec, iz nie jestem przesiąkniety propagandą medialną na temat rządu, systemu i calego innego gówna jak religia itp, dlatego nie oglądam tv w ogóle z małymi wyjątkami takimi jak np walki bokserskie czy interesujące mecze... Gdyby każdy polak odstawil w pizdu tv i te kolorowane wiadomosci z tvnu i innych stacji polacy stanowiliby świadomy naród i nie dawaliby sie tak dymać przez kurestwo w rządzie...
Kurwa to nie dzieje sie naprawde.......
a my tam z dziewczyna sobie to ogladamy przy piwku niezla brechta jest z tej glupoty ;D a poza tym nic w tv nie ogladam tylko to.
winthek napisał/a:
a my tam z dziewczyna sobie to ogladamy przy piwku niezla brechta jest z tej glupoty
Hehe, tworzycie trójkącik przemiły?
no kurwa
Właśnie ten serial jest po to tworzony. Im głupsze i bezsensowne tym lepiej. Nie maja pomyslu na cos ambitnego to robia takie gówno żebyście o tym uslyszeli i na 2 raz obejrzeli. Ktos zobaczy taki glupi filmik na neci i sobie pomysli a zobacze, moze bedzie cos smiesznego. Tak to mniej wiecej dziala
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów