18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Mieszane uczucia
Salieri16000 • 2020-07-16, 10:50
Po przeczytaniu wiadomości, którą podał serwis informacyjny sandomierz.naszemiasto.pl, mam mieszane uczucia...

Centrum Pogrzebowe z Sandomierza przyjęło wyzwanie #gaszynchallenge dla małej Zosi. Do zadania podeszli z wielkim zaangażowaniem - pracownicy oraz sam szef robili pompki i przysiady, była też czwórka robiąca przysiady z... trumną na ramionach.

Zasady akcji są proste, osoby nominowane muszą wykonać 10 pompek lub 10 przysiadów. Jeżeli wykonają ćwiczenie, wpłacają minimum 5 złotych, jeżeli nie, wpłacają minimum 10 złotych na konto Zosi.

Centrum Pogrzebowe dostało nominację od stacji paliw , sklepu spożywczego oraz parafii w Goźlicach...

"Cieszymy się, że i my możemy pomóc. Dziękujemy za wszystkie nominacje", napisano na profilu Centrum Pogrzebowego.

Myślę, że przegięli z tą trumną...

PS Specjalnie z tekstu usunąłem nazwę oraz adres zakłady pogrzebowego.
Zgłoś
pppmix 2020-07-16, 11:08 20
Szczytny cel,dla mnie bomba.
Zgłoś
mirkselv2 2020-07-16, 11:09 4
Ciekawe, czy liczyliby dodatkowego piątaka od rodziny, gdyby ktoś był w środku
Zgłoś
garota 2020-07-16, 11:16 2
Nie rozumiem świata w którym żyję.
Zgłoś
wihrura 2020-07-16, 11:32 22
.e tam w zakładach pogrzebowych są równi goście. Trochę dziwni ale równi żeby trumna nie podskakiwała jak się niesie.
Zgłoś
Noside 2020-07-16, 12:09 3
Na 100% Zakład Pogrzebowy AS Bytom

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
Salieri16000 2020-07-16, 12:14 2
Noside napisał/a:

Na 100% Zakład Pogrzebowy AS Bytom

Na 100% nie umiesz czytać ze zrozumieniem- wyraźnie napisałem, że challenge podjęło Centrum Pogrzebowe z Sandomierza...
Zgłoś
adriano8908 2020-07-16, 12:22 5
Ten w trumnie to liczy się przysiady czy już pompki???
Zgłoś
dirtracer 2020-07-16, 12:57
ciekawe czy w tle leciała Astronomia
Zgłoś
McQurwa 2020-07-16, 13:07 17
Centrum Pogrzebowe Aleksander Stąpór z Sandomierza przyjęło wyzwanie w #GaszynChallenge.

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Asuritta 2020-07-16, 14:13 17
Gdzie my kurwa żyjemy ... NFZ w ruinie , kolejki do lekarzy , leki drogie w cholerę .... gdzie podatki idą ... to żałosne co będziemy teraz robić dla każdego dziecka pompki przysiady itp gówna ? do tego płacąc dalej podatki które rozkradają agenci obcych krajów i nieroby ? NA KOGO WY GŁOSUJECIE tępe ch...
Zgłoś
solltys 2020-07-16, 16:23 1
Jeśli trumna była pełna to jako rodzina zmarłego bym ich oskarżył o zbezczeszczenie zwłok jednak nie wydaje mi się aby szli aż w tak dużą kontrowersję. Robienie reklamy opierając się na aktualnych wydarzeniach i tym co aktualnie jest modne, w tym przypadku coffin dance moim zdaniem jest żenujące. Cienka jest granica pomiędzy humorem a niesmakiem.
Zgłoś
Borys 2020-07-16, 16:36 1
Laski lecialy w chuja jak Zorro z tymi przysiadami. W sumie to wszyscy kurwa jak melepety tam.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-07-16, 17:00 1
Parafia miała jedną prośbę "tylko nie mów nikomu".

Mogli nominować księdza Mateusza.
Zgłoś
PhantomMask 2020-07-16, 17:03
Asuritta napisał/a:

Gdzie my kurwa żyjemy ... NFZ w ruinie , kolejki do lekarzy , leki drogie w cholerę .... gdzie podatki idą ... to żałosne co będziemy teraz robić dla każdego dziecka pompki przysiady itp gówna ? do tego płacąc dalej podatki które rozkradają agenci obcych krajów i nieroby ? NA KOGO WY GŁOSUJECIE tępe ch...

Zawsze możesz wyjechać do U Es i A tam będziesz miał system opieki medycznej idealny, że za jebaną receptę zapłacisz jak za tonę cebuli
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów