📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
Wyczuwam tam czarnuchów. :/
A ja wyczuwam, zwykłe bydło, które rajcuje rozpierdalanie wszystkiego, co napotka po drodze.
A wyciągnąłbyś klamke... Wycelował w jednego łebka i poszli w długą!
A z tyłu pewnie czarnuchy z Vuvuzelami stoją i dopingują kogoś swojego pokroju.
Pewnie nie wydał im reszty.
o kurwa, koszulki demolują taxii.
hehe nie dlugo u nas to pokoleneie tez da znac o sobie gora 5-10 lat, juz pseudo czarnuchow w zaduzych spodniach jest w polsce w pizdu i troche, powinno sie im puszczac chlopaki nie placzą, scene jak tlumaczy Czaruś czemu czarni są chujowi.
Niedaleko mnie jak zaczęli demolować komuś taksy (bo nie chciał nawalonych wozić) to wezwał kolegów przez radio i przyjechało 9 napakowanych do pełna taksówek, wszyscy z kastetami, deskami i prętami i jeszcze kilku motocyklistów się pojawiło.
ten z mudżin ze "złotym" łańcuchem i w koszulce białej na ramiączka tak zaglądał jak by miał chęć radio wywalić jeszcze
tylko niech potem nie maja do nikogo pretensji jak im tez ktos spali samochód.....
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
jak mieszkańcy jak to przecież czarnuchy są?
banda kretynow. Ktos ciezko tyral na to auto. Zaczalbym od strzalow ostrzegawczych w glowe...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów