📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Azja dla Azjatów, Afryka dla murzynów, Europa dla wszystkich... ja jebie...
kraj się rozpada przez rząd i innych skurwysynów, ale obcokrajowców mało. oj jak cudownie....
we Francji niecałe 6 % francuzów?
torento napisał/a:
Nie podoba się to wypierdalaj. Polska dla Polaków
Powiedz to kurwa swoim rodakom w Anglii czy Irlandii.
Pajacu - a czy ja napisałem, że mi się tu nie podoba? Ja napisałem tylko, że tylko odsetek obcokrajowców tutaj przyjeżdża w celach "zarobkowych" (o ile ktokolwiek tutaj w takich celach przyjeżdża), bo jest to dla nich nieopłacalne. (nie mówię tu o turystyce)
Vanitas vanitatum et omnia chuj ci w dupe.
Błagam, wytnijcie mi tego gościa z obrazka
Ciekawe.
Obcokrajowcy. A co z pierwszym, drugim, trzecim pokoleniem imigrantów, którzy uzyskali obywatelstwo danego kraju poprzez narodziny na ich terytorium? Oraz ci którzy uzyskali obywatelstwo?
Ich już statystyka nie uwzględnia.
Licząc pokolenia narodzone na terenie francji, myślę że będzie tam już z 20% "obcokrajowców".
Obcokrajowcy. A co z pierwszym, drugim, trzecim pokoleniem imigrantów, którzy uzyskali obywatelstwo danego kraju poprzez narodziny na ich terytorium? Oraz ci którzy uzyskali obywatelstwo?
Ich już statystyka nie uwzględnia.
Licząc pokolenia narodzone na terenie francji, myślę że będzie tam już z 20% "obcokrajowców".
Dzięki wladzy jest u nas taka bieda, ze nawet obcokrajowców nie mamy ;p
a po jaki chuj taki ciapaty nierob miałby tu przyjeżdżać?
tu na zasiłku nie pociągnie a w robocie naszym tempem nie wytrzymałby miesiąca
(zresztą i tak by mu szef nie zapłacił ha ha ha! welcome to poland)
tu na zasiłku nie pociągnie a w robocie naszym tempem nie wytrzymałby miesiąca
(zresztą i tak by mu szef nie zapłacił ha ha ha! welcome to poland)
Tutaj są takie warunki, że jak widać nikt poza Polakami nie daje rady - reszta to cieniasy, złamasy i pizdy. Brawo PL!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów