📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powiem Wam tak.
Mieszkając jakiś czas za polskimi granicami w Europie a także na Bliskim Wschodzie doszedłem do dosyć ciekawym aczkolwiek pewnie znanym wszystkim wniosków. Głównym problemem ludzi którzy emigrują jest brak w 99% asymilacji z ludnością kraju do jakiego emigrowaliśmy. Tworzone są specjalne "getta" gdzie dana ludność przebywa. Oczywiście innymi problemami jest znajomość danego języka w kraju w którym się przebywa a także wiele pomniejszych o których można wiele rozmawiać i wymieniać.
Mieszkając jakiś czas za polskimi granicami w Europie a także na Bliskim Wschodzie doszedłem do dosyć ciekawym aczkolwiek pewnie znanym wszystkim wniosków. Głównym problemem ludzi którzy emigrują jest brak w 99% asymilacji z ludnością kraju do jakiego emigrowaliśmy. Tworzone są specjalne "getta" gdzie dana ludność przebywa. Oczywiście innymi problemami jest znajomość danego języka w kraju w którym się przebywa a także wiele pomniejszych o których można wiele rozmawiać i wymieniać.
ja tu widzę jedną wielką mapę Polski
GB kolorowa jak paczka haribo
Statystyka naciągana jak plandeka na żuku
Chodzi o narodowość? Obywatelstwo...? Dane w dowodzie osobistym? Deklaracja przy spisie powszechnym...?
Dla przykładu:
Na Litwie mieszka 84,2% Litwinów
W Polsce mieszka 94,83% Polaków
Chodzi o narodowość? Obywatelstwo...? Dane w dowodzie osobistym? Deklaracja przy spisie powszechnym...?
Dla przykładu:
Na Litwie mieszka 84,2% Litwinów
W Polsce mieszka 94,83% Polaków
Nie ma się z czego cieszyć. W Polsce największym problemem jest akurat polactwo, a tego jest znacznie wiecej niz ten ułamek procenta.
@up
Co ty pierdolisz ciapato mynto?
Co ty pierdolisz ciapato mynto?
Cieszycie sie a po prostu w Polsce jest tak chujowo ze nikt nie chce tu przyjechac
nikt tu nie chce żyć, dziękujemy
Kraj nie piękny tylko chujowy(biedny) dlatego obcokrajowców tu nie ma. Po prostu nie mają po co jechać do takiej biedoty. Z biedoty do biedoty jechać? bez sensu
Ot cały sekret
Ot cały sekret
Kowal_ssj5 napisał/a:
Wy kurna wszyscy źle tego obrazka używacie!
Toż to ma ironiczną wymowę!
Przykład prawidłowego zastosowania:
"Trzech bandytów włamało się w nocy do mojego domu. Mój mąż zastrzelił jednego z nich w trakcie gdy gwałcił naszą 5-letnią córeczkę. Dziś sąd wydał wyrok i skazał go na 25 lat więzienia.
Mój kraj, taki piękny."
"Lewicowy poseł został zatrzymany za przekroczenie prędkości. Gdy policjant wydał mu polecenie okazania prawa jazdy, ten wysiadł z samochodu i pobił go do nieprzytomności różowym dildo. W końcu został ujęty i aresztowany przez drugiego policjanta, jednak po okazaniu legitymacji poselskiej został wypuszczony z aresztu. Tuż po całym zajściu złożył doniesienie o przekroczeniu uprawnień przez funkcjonariuszy, a ci zostali dyscyplinarnie zwolnieni ze służby.
Mój kraj, taki piękny."
a wiec w polsce jest 38 tys imigrantow? chyba przesadziles.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów