📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gościu, nie wrzucaj miejsca swojego zamieszkania. Nikogo nie interesują twoje pałace.
Skromnie lecz nasrane.
Zajmuję się trochę remontami na zlecenie zarządców mieszkań komunalnych w kilku większych miastach w Polsce. Komunalnych i socjalnych. Szczerze powiem, że niektórzy rodacy potrafią o wiele bardziej przebić Rosjan z tego filmiku. Tak to jest jak dostaje się chatę za free. Narobią syfu, bo im dzielnica się nie podoba i wiedzą, że zaraz dostaną kolejne, bo te zasyfione nie nadaje się do zamieszkania.
dogip napisał/a:
Zajmuję się trochę remontami na zlecenie zarządców mieszkań komunalnych w kilku większych miastach w Polsce. Komunalnych i socjalnych. Szczerze powiem, że niektórzy rodacy potrafią o wiele bardziej przebić Rosjan z tego filmiku. Tak to jest jak dostaje się chatę za free. Narobią syfu, bo im dzielnica się nie podoba i wiedzą, że zaraz dostaną kolejne, bo te zasyfione nie nadaje się do zamieszkania.
Słusznie prawisz. Robiłem remonty dla TBSu. Oddaliśmy budynek po remoncie (przychodnia lekarska przerobiona na mieszkania). Po tygodniu wzywają mnie i kierownika budowy na "usterki". Bo w budynku wilgoć. W połowie mieszkań stwierdzamy brak pieca (sprzedali a wódkę), brak wyposażenia kuchni, brak brodzików. Wszystko to zostało wymontowane i sprzedane. Na końcu ukazał nam się wlax6na dach i wyrwana ze ściany drabinka. Kolejny tydzień później nie było drzwi wejściowych do bramy. Nasze rozmowy z mieszkańcami to jakaś trauma. To jest tak roszczeniowa grupa społeczna że szok. A ludzie z TBSu tylko rozkładali ręce.
za długie kurwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów