We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Moj somsiad na 3 pietrze siedzac na zewnetrznym parapecie kleil silikonem okno w slipach
Czy Ty kurwa normalny jestes??? Fotografujesz sasiada jak w gaciach grzebie przy oknie?
Czy Ty kurwa normalny jestes??? Fotografujesz sasiada jak w gaciach grzebie przy oknie?
No co ty. Robił zdjęcie Crocsom w celu wystawienia na OLX.
A ja zapytam czemu wyleciał temat z chłopem co w Gnieźnie skoczył z kamienicy? Cenzura do kurwy nędzy?
Podbijam.
A ja zapytam czemu wyleciał temat z chłopem co w Gnieźnie skoczył z kamienicy? Cenzura do kurwy nędzy?
Przyszło zgłoszenie więc musiał zostać usunięty.
Nie wiem jaka treść zgłoszenia była bo poszło bezpośrednio do administratora a on tylko interweniuje w przypadku zgłoszeń.
Nic szczególnego tam nie widać... Ujęcie z daleka, piękne wyjście z progu i srogie pierdolnięcie pustym łbem o chodnik. Noty za styl wysokie pocztą pantoflową na Messengerze połowa Gniezna ten filmik już dostała.
Nic szczególnego tam nie widać... Ujęcie z daleka, piękne wyjście z progu i srogie pierdolnięcie pustym łbem o chodnik. Noty za styl wysokie pocztą pantoflową na Messengerze połowa Gniezna ten filmik już dostała.
połowa
Masz.
We własnej chalupie chłop babę łupie.
Toż to trzeba gdzieś zgłosić. Tak nie może być.
Osz homofoby jedne.
We własnej chalupie chłop babę łupie.
Toż to trzeba gdzieś zgłosić. Tak nie może być.
Jak jebie na oszklonym balkonie to chce aby ktoś ich zobaczył.
A przelewanie owej chęci na zamiary w krajach cywilizowanych jest karalne z paragrafu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów