Próby silników RD-33 w tym rozkonserwowanie jednego z nich na hamowni w Malborku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
keyq napisał/a:
(...)
Kodeks ruchu drogowego:
Art. 56.
(...)
Cytowany artykuł został uchylony.
w 1:40 dwaj goście bardzo ciężko pracują
T34v2 napisał/a:
Ciekawe ile ropy pali na setke
Pod korek wchodzi ok 4200kg paliwa, kiedyś rozmawiałem z pilotem z Mińska Mazowieckiego, który mówił, że gdyby cały czas latał na dopalaczu to po ok 7 min. miałby bingo fuel. Oczywiście w normalnym zakresie bez użycia palnika taki silnik jest nieporównywalnie bardziej ekonomiczny.
A ja dalej jak ten debil, czekam aż Polska się wybudzi z tego letargu i zacznie coś robić ze swoją militarią. Sam GROM wojny w razie czego nie wygra. Marzy mi się kurwa taka cała armia suchych, i mam nadzieję, że ci co teraz na polibudzie siedzą, nie będą spierdalać do innych krajów, tylko niech kurwa Polskę odbudują.
kmg.al napisał/a:
A ja dalej jak ten debil, czekam aż Polska się wybudzi z tego letargu i zacznie coś robić ze swoją militarią. Sam GROM wojny w razie czego nie wygra. Marzy mi się kurwa taka cała armia suchych, i mam nadzieję, że ci co teraz na polibudzie siedzą, nie będą spierdalać do innych krajów, tylko niech kurwa Polskę odbudują.
fajnie byloby ale skad kasa? w razie zonka i tak nie mamy szans z ruskimi, szkopami itp.
Właśnie też o tym mówie, w Polszy ani chęci ani kasy... Chuj z tym, trzeba będzie pójść na jakieś dobry kierunek by zacząć tą Polskę kształtować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów