18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 20 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 2:11
Witajcie,

Przedwczoraj wieczorem otrzymaliśmy resztę serwerów zakupionych ze zrzutki.

Serwery pod media zostały już skonfigurowane i uruchomione. Dzięki zwiększonej ilości pamięci RAM mogliśmy wdrożyć nowe eksperymentalne ustawienia które ograniczą znacząco odczyty dyskowe, co mogło być wąskim gardłem w przeszłości.

Ostatni serwer - pod aplikację, jest na etapie konfiguracji i zostanie przeniesiony w ciągu nadchodzącego tygodnia i będzie się to wiązało z czasowym wyłączeniem strony o czym info dam z wyprzedzeniem poprzez komunikat pod menu.

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman 2024-04-19, 8:30 6
powodzenia cent, po kablach wysyłam pozytywną energię by wszystko poszło jak po maśle...
Zgłoś
Centurion 2024-04-19, 8:44 2
Wstępny rozkład jazdy:

20.04 (sobota) 23:00 - 1:00 - przerwa techniczna i całkowite wyłączenie strony na czas prac
21.04 (niedziela) 23:00 - przepięcie głównego serwera - ze względu na konieczne zmiany w DNS oba serwery, stary i nowy będą działać równocześnie; z powodów technicznych na starym serwerze nie będzie jednak można dodawać zdjęć i filmów. Wpisy w DNS propagują się do 48h ale większość z Was w poniedziałek rano będzie się już łączyć z nowym serwerem.
22.04 - poprawa ewentualnych błędów powstałych podczas migracji
25.04 - ostateczny termin w którym musimy przenieść wszystkie dane ze starych serwerów na nowe

Połowa mają 2024 (?) - uruchomienie nowej, przebudowanej aplikacji, która pozwoli na dalsze zmiany

Zgłoś
arturek_w 2024-04-19, 9:12 9
Halman napisał/a:

powodzenia cent, po kablach wysyłam pozytywną energię by wszystko poszło jak po maśle...

Inaczej się nie dało tego skomentować...
Zgłoś
Halman 2024-04-19, 9:28
arturek_w napisał/a:

Inaczej się nie dało tego skomentować...

jak się pięknie zesrało dziecko w komentarzu...

no może nie dziecko ale dorosły z umysłem dziecka...
Zgłoś
Con4terPro96 2024-04-19, 9:50 1
powodzenia w migracji - jako osoba pracująca w IT mogę powiedzieć że zawsze się coś po drodze spierdoli - grunt byle by nie dużo i tego życze
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-04-19, 10:37 4
Trolem, hejterem i psychopatą będąc liczę, że coś się spierdoli, będzie płacz i zgrzytanie zębami, a Halman straci dorobek życia w wyniku nieodwracalnego uszkodzenia bazy danych.
Zgłoś
KoniecZartow 2024-04-19, 13:26
TwójCzarnyPan napisał/a:

Trolem, hejterem i psychopatą będąc liczę, że coś się spierdoli, będzie płacz i zgrzytanie zębami, a Halman straci dorobek życia w wyniku nieodwracalnego uszkodzenia bazy danych.

Byłyby jajca, nie? Ciekawe kto już pościągał wszystko z harda, żeby mieć kontent na reuploady
Zgłoś
Centurion 2024-04-19, 13:50 3
Panie... my tu mamy backupów po sam dach stodoły

Zgłoś
~Esencja 2024-04-19, 16:19 3
Centurion napisał/a:

Panie... my tu mamy backupów po sam dach stodoły

Ale akurat nie zapisaliście piwek Halmana, co nie ?
Zgłoś
R................N 2024-04-19, 16:24 3
Ile kosztuje utylizacja piw wybranego usera ?
Zgłoś
majeńka 2024-04-19, 16:30 1
RobsoN napisał/a:

Ile kosztuje utylizacja piw wybranego usera ?

Daj mi, użyję do tego wątroby.
Zgłoś
t................e 2024-04-19, 18:26
W Interesie Sadistic nie jest demotywowanie najbardziej aktywnego użytkownika, pogódźcie się z tym
Zgłoś
czarnyrlz 2024-04-19, 18:26 1
Ile chomików będzie zasilać serwer?
Zgłoś
Yolanda 2024-04-19, 19:38
czarnyrlz napisał/a:

Ile chomików będzie zasilać serwer?

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem