Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
160 mld za 187km co daje 855 tyś zł za każdy metr.
Nie 160 mld tylko 1.6 mld debilu
A teraz policz jeszcze raz
dobrze, że stoi płot, ale jeszcze powinni zaminować,
tylko, że wtedy lewactwo , biegające z reklamówkami nogi by potraciło
Oni idą do Niemiec. Więc w czym problem?
To niech idą do niemiec (świadomie małą literą), inną drogą, a nie przez Polskę. Niech płyną Bałtykiem, albo lecą górą, mają wiele możliwości, Polskę niech zostawią w spokoju.
Płot za 2 miliardy PLN, kto zarobił ten już nic nie musi.
Pokrzywy zasadzić. I rdest, dużo rdestu!
160 mld za 187km co daje 855 tyś zł za każdy metr.
1,6 mld, a nie 160 mld. Poza tym co masz na myśli pisząc "tyś"? To skrót od tyśency, czy masz po prostu udar?
Potrzebujesz pomocy?
Brudas sobie ot tak rozpierdala płot, przekracza granicę i nikt go nie odjebie?
Jak wieczorem pójdę z lewarkiem pod bankomat i będę go próbował otworzyć to też przyjadą do mnie z kocem i kanapkami zamiast mnie aresztować?
Pierdolone lewactwo powinno obligatoryjnie dostawać takiego brudasa na utrzymanie
Strzelać, strzelać a kim są , sprawdzi się potem.
Hehe, dobre, dobre
A jeśli wśród takich migrantów jest np białoruski agent, dezerter, który chce się ubiegać o azyl w zamian za przekazanie informacji? Albo białoruski opozycjonista którego KGB zajebie jeśli nie spierdoli, czy ruski żołnierz który nie chce brać udziału w tej wojnie i czeka go marny los.
Może to jakaś arabska dziewczynka, bez rodziny, która została sama i została wykorzystana przez szmuglerów i Łukaszenkę.
Moim zdaniem powinno się robić obozy przejściowe, pracować nad tymi ludźmi przez jakiś czas. Jeżeli okażą się przydatni lub nie stanowiący zagrożenia to wypierdolić do prac społecznych i niech powoli się ustawia. O ile oczywiście na swojej drodze nie napotka na "patriotów" z IQ na poziomie 1.
Resztę, szczególnie niepewnych wypierdolić z powrotem przez druty i chuj.
My powinniśmy pokazywać humanity w najczystszej formie. Owszem, mamy prawo strzelać broniąc granicy państwa, ale czy chcemy żeby pomiot putina czyli łukaszenka wykorzystał to jako pretekst do odwetu? Albo żeby traktowali nas jak traktuje się Izrael?
W chuju mam lewaków, nie jestem lewakiem, ale nie mam też serca z kamienia.
Może jestem odrobinę naiwny i głupi, ale, na Boga, chciałoby się trochę normalności na tym świecie.
A jeśli wśród takich migrantów jest np białoruski agent, dezerter, który chce się ubiegać o azyl w zamian za przekazanie informacji? Albo białoruski opozycjonista którego KGB zajebie jeśli nie spierdoli, czy ruski żołnierz który nie chce brać udziału w tej wojnie i czeka go marny los.
Może to jakaś arabska dziewczynka, bez rodziny, która została sama i została wykorzystana przez szmuglerów i Łukaszenkę.
Moim zdaniem powinno się robić obozy przejściowe, pracować nad tymi ludźmi przez jakiś czas. Jeżeli okażą się przydatni lub nie stanowiący zagrożenia to wypierdolić do prac społecznych i niech powoli się ustawia. O ile oczywiście na swojej drodze nie napotka na "patriotów" z IQ na poziomie 1.
Resztę, szczególnie niepewnych wypierdolić z powrotem przez druty i chuj.
My powinniśmy pokazywać humanity w najczystszej formie. Owszem, mamy prawo strzelać broniąc granicy państwa, ale czy chcemy żeby pomiot putina czyli łukaszenka wykorzystał to jako pretekst do odwetu? Albo żeby traktowali nas jak traktuje się Izrael?
W chuju mam lewaków, nie jestem lewakiem, ale nie mam też serca z kamienia.
Może jestem odrobinę naiwny i głupi, ale, na Boga, chciałoby się trochę normalności na tym świecie.
Jesteś po prostu naiwnym głupcem . Strzelać i kropka
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów