Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sprzedawać dewizy i niech ludzie też mają coś z życia
A jeśli wśród takich migrantów jest np białoruski agent, dezerter, który chce się ubiegać o azyl w zamian za przekazanie informacji? Albo białoruski opozycjonista którego KGB zajebie jeśli nie spierdoli, czy ruski żołnierz który nie chce brać udziału w tej wojnie i czeka go marny los.
Może to jakaś arabska dziewczynka, bez rodziny, która została sama i została wykorzystana przez szmuglerów i Łukaszenkę.
Moim zdaniem powinno się robić obozy przejściowe, pracować nad tymi ludźmi przez jakiś czas. Jeżeli okażą się przydatni lub nie stanowiący zagrożenia to wypierdolić do prac społecznych i niech powoli się ustawia. O ile oczywiście na swojej drodze nie napotka na "patriotów" z IQ na poziomie 1.
Resztę, szczególnie niepewnych wypierdolić z powrotem przez druty i chuj.
My powinniśmy pokazywać humanity w najczystszej formie. Owszem, mamy prawo strzelać broniąc granicy państwa, ale czy chcemy żeby pomiot putina czyli łukaszenka wykorzystał to jako pretekst do odwetu? Albo żeby traktowali nas jak traktuje się Izrael?
W chuju mam lewaków, nie jestem lewakiem, ale nie mam też serca z kamienia.
Może jestem odrobinę naiwny i głupi, ale, na Boga, chciałoby się trochę normalności na tym świecie.
Zdradzę Ci sekret. Można iść na przejście graniczne i zwrócić się do pograniczników. Nie trzeba przeskakiwać płotu pod gradem kul. Naprawdę.
płot ten kosztował polskiego podatnika 2 miliardy złotych i jak widać idzie go rozdupcyć lewarkiem za 100 zł
Teraz wybudują za 20 miliardów już nie do sforsowania... Kurwa kiedy ludzie zrozumieją że imigranci to pretekst żeby kręcić wały na kolejnych zaporach "nie do przejścia"... A wystarczy postawić znaki "Berlin"... bo oni tam zmierzają i jeszcze zarobić i ich podwieźć.
I chuj w dupe niemcom, chcą to po co im to utrudniać... i wpierdalać kasę...
Zdradzę Ci sekret. Można iść na przejście graniczne i zwrócić się do pograniczników. Nie trzeba przeskakiwać płotu pod gradem kul. Naprawdę.
W sumie tak, dobra uwaga.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów