Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I bardzo dobrze, niech sie zabojady dobrze bawia. Ja ide po popcorn.
Jestem takiego samego zdania , wogole mi ich nie żal
Jestem takiego samego zdania , wogole mi ich nie żal
szkoda Białej rasy
te k***y juz sobie bezkarnie chodza po miescie w kominiarkach i robia co chca. nnajlepsze jest to ze nikt nawet nie widzi w tym nic dziwnego bo przeciez sa tacy tolerancyjni. mieszkam od 20 lat w anglii praktycznie sie tu wychowalem i widze na wlasne oczy jak bardzo europa zaczyna przypominac slumsy afrykanskie. a wy tam sobie siedzcie w tej zacofanej polsce i narzekajcie. ale przynajmniwej nikt wam w bialy dzien na ulicy lba nie upie**oli. tfu
Śmieciu wyjezdny może zabierz też do siebie tego rudego cwela i jego bandę bo oni chcą tu zrobić dokładnie to samo. A od Polski to się odpierdol, cześć.
te k***y juz sobie bezkarnie chodza po miescie w kominiarkach i robia co chca. nnajlepsze jest to ze nikt nawet nie widzi w tym nic dziwnego bo przeciez sa tacy tolerancyjni. mieszkam od 20 lat w anglii praktycznie sie tu wychowalem i widze na wlasne oczy jak bardzo europa zaczyna przypominac slumsy afrykanskie. a wy tam sobie siedzcie w tej zacofanej polsce i narzekajcie. ale przynajmniwej nikt wam w bialy dzien na ulicy lba nie upie**oli. tfu
bo boją sie Polaków myślisz ze jak by sie działo takie cos w krk i bym widział takie gówno to kosa w rekę i pod żebro 4 ,5 i by sie nauczyli ale w angli albo we franicji to same pedałki mieszkają albo lgbt i dziwić sie ze dostają wpierdol od 16 latków xDD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów