Gość zaczął karierę od zera, zdobył wszystko będąc zajebistym bokserem,
Pieniążki miał, mógł ruchać. Wiadomo jakie są tępe dzidy. Na bank chciała zostać przerżnięta. Poszła na suki, chciała kasę za to, bo jak dziwka to dziwka.
Każdy z Nas mając taki talent jak on, rżnąłby na potęgę, ale ZAWSZE znajdzie jakaś menda szukająca kasy. Jebać szmaty, szacun dla Mike. Taki kurwa liliput, a rozjebałby każdego. Mistrz
na koniec zostawiłem sobie coś bo wiadomo że znajdzie się parę osob co wiedzą wszystko najlepiej i wogóle są naj ale do rzeczy:w paru wywiadach nawet powiedział że szczerze żałuje tego co zrobił oczywiście pan filozof ulthard oraz bezetkabzk stwierdzą że nie powiedział dokladnie czego żałuje bo nie padło słowo gwałt z jego ust więc pewnie chodzi o coś innego
Po pierwsze pan ultharT.Po drugie skąd wiesz,że Ty akurat wiesz wszystko najlepiej?z TVN?
Do Mike mam szacunek. Jakkkolwiek. Media to są chuje i potrafią rozdmuchać wszystko, aby tylko napisać, pierdolnąć aferę.
Gość zaczął karierę od zera, zdobył wszystko będąc zajebistym bokserem,
Pieniążki miał, mógł ruchać. Wiadomo jakie są tępe dzidy. Na bank chciała zostać przerżnięta. Poszła na suki, chciała kasę za to, bo jak dziwka to dziwka.
Każdy z Nas mając taki talent jak on, rżnąłby na potęgę, ale ZAWSZE znajdzie jakaś menda szukająca kasy. Jebać szmaty, szacun dla Mike. Taki kurwa liliput, a rozjebałby każdego. Mistrz
Reprezentujesz wysoki poziom.
I to jest najlepsze w pojęciu rasizmu:
- Ty biały dupku... - wszystko jest OK.
- Ty czarny dupku...- jesteś rasistą .
A w którym miejscu mówi biały dupek? W orginale jest "white boy". Co to w gimbazjum już nie uczą angielskiego?
A w którym miejscu mówi biały dupek? W orginale jest "white boy". Co to w gimbazjum już nie uczą angielskiego?
Nie wiem czego uczą w gimnazjach bo za moich czasów tego wynalazku nie było.
Natomiast określenie "white boy" bardzo często, w określonej wymowie oznacza "białasie", co znaczy mniej więcej to samo co czarnuchu tylko my się o to nie obrażamy .
Żeby nie być gołosłownym => translate.google.pl/pl/en/bia%C5%82as
To może teraz ty odpowiedz jak zaliczyłeś ten angielski w swoim gimnazjum?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów