Dobry pocisk jakiejś piździe , tylko tłumaczenie z dupy...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
wyzywa go od pedałów a sam by go dupczył o co kurwa smoluchowi chodzi
człowiek o gołebim sercu pierdolenie człowiek o gołębim sercu nie siedzi za gwałt
człowiek o gołebim sercu pierdolenie człowiek o gołębim sercu nie siedzi za gwałt
@up Chuj z tym czy ma gołębie serce czy nie ale pięściarz wymiatacz, myślę, że na nawet obecnie by cie połamał na miękko za smolucha
I to jest najlepsze w pojęciu rasizmu:
- Ty biały dupku... - wszystko jest OK.
- Ty czarny dupku...- jesteś rasistą .
- Ty biały dupku... - wszystko jest OK.
- Ty czarny dupku...- jesteś rasistą .
Nie wiadomo jak było z tym gwałtem. Koleś był napchany kasą, a zawsze znajdzie się ktoś kto chcę wydoić. Wystarczy, że kazał jej spierdalać, bo go wkurwiała to w odwecie złożyła pozew, a rzeczą oczywistą jest to, że uwierzyli zapłakanej i "biednej" kobiecie, niż gościowi, który łamał szczęki na ringu jak leci. Można dyskutować lecz raczej nie ma w tym sensu.
Nie pojebało mu się w głowie z byle czego, hajs, fałszywi przyjaciele, presja. To nie są niedzielne treningi tylko gruby biznes, a ten czarny wystylizowany ciul Don King jest przykładem największego cwaniactwa.
@bezetkabzk pobrali wymaz z pochwy po gwalcie i porównując go z dna tysona wynik był pozytywny
i jego uśmiechnięta morda w radiowozie jak się bawi kajdankami w drodze do paki mówi sama z asiebie
i jego uśmiechnięta morda w radiowozie jak się bawi kajdankami w drodze do paki mówi sama z asiebie
@up
To że wymaz z pizdy go pogrążył to niczego nie udowadnia.Równie dobrze mógł ja ruchać bo mu dała dupy,a potem oskarżyła go o gwałt.Jak byś miał tyle kasy co On i był znanym bokserem to też byś miał wyjebane na psy i uśmiechał się w kajdankach.
To że wymaz z pizdy go pogrążył to niczego nie udowadnia.Równie dobrze mógł ja ruchać bo mu dała dupy,a potem oskarżyła go o gwałt.Jak byś miał tyle kasy co On i był znanym bokserem to też byś miał wyjebane na psy i uśmiechał się w kajdankach.
a ja go uwielbiam
na koniec zostawiłem sobie coś bo wiadomo że znajdzie się parę osob co wiedzą wszystko najlepiej i wogóle są naj ale do rzeczy:w paru wywiadach nawet powiedział że szczerze żałuje tego co zrobił oczywiście pan filozof ulthard oraz bezetkabzk stwierdzą że nie powiedział dokladnie czego żałuje bo nie padło słowo gwałt z jego ust więc pewnie chodzi o coś innego
jebany rasista !!!
ulthart napisał/a:
@up
Sęk w tym taki, że niestety ale ostatnio kiepsko u niego z kasą co skutkuje między innymi udziałem w Kac Vegas i Kac Vegas w Bangkoku. Dorabia jak się tylko da, rozwody i sprawy sądowe są kosztowne przynajmniej w USA .
To jakiś dokument? Bo zapowiadał się ciekawie - niech ktoś z łaski zarzuci tytułem, prosiłbym .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów