📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Tyson to ten typ człowieka, który ja szanuje. Wielce oświeceni na tym forum będą podważać jego fenomen bo miał przebłysk, a reszta to kompromitacja. Będą wielbić tych konsekwentnych długodystansowców, którzy osiągnęli więcej niż on. A ja szanuję Go za ten "5 minutowy pokaz" o którym sie innym jak M.Ali, Frazier czy Lenox nie śniło.
Ciekaw jestem co mieli przeciwnicy Mike Tysona w głowach jak słyszeli, że będą walczyć z nim... Przecież wychodząc z nim do ringu wiadome było, że on ich poskłada jak kartkę papieru. Na jego walki w czasie jego świetności nie warto było włączać telewizora... bo po co? Chwila moment, złapał gościa pod linki i porobił sieczkę
Tyson tzw "dobry czarnuch "
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów