📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
lata 90' - największe bokserskie talenty ever! piwo leci
Ten to napierdalał.
Podkład to: requiem for a dream Ale jak dla mnie ma ono się nijak do Majka, zdecydowanie wolę wcześniejsze kompilacje
Kretyńsko zmontowane, po kiego grzyba te błyski ? dużo walk obejrzałem z tysonem, dobra byla z lewis lennox
Gimby Tysonem się jarają...
Wyrucham wszystko co ma cycki i puls!
To nie pytanie.
Ciekawe ile mudżyn z takimi skilsami kosztuje na pchlim targu...
A tak na serio, to aż przyjemnie się ogląda jak kiedyś potrafili boksować. Szczególnie ten jego podbródkowy, który wygląda, jakby w ogóle w niego siły nie wkładał (nie idzie na przeciwnika całym ciałem), a i tak przeciwnicy padają jak muchy. Nie to co teraz... np. nasza "duma narodowa" czy jeszcze lepiej "nadzieja polskiego boksu" Artur Szpilka
Swoją drogą, to chciałbym przyjąć takiego podbródkowego i zobaczyć na własnej skórze, jaka to moc, ponieważ te ciosy wyglądają dosłownie jak na filmie - ledwo co dotyka przeciwnika a ten już nie wie gdzie jest
A tak na serio, to aż przyjemnie się ogląda jak kiedyś potrafili boksować. Szczególnie ten jego podbródkowy, który wygląda, jakby w ogóle w niego siły nie wkładał (nie idzie na przeciwnika całym ciałem), a i tak przeciwnicy padają jak muchy. Nie to co teraz... np. nasza "duma narodowa" czy jeszcze lepiej "nadzieja polskiego boksu" Artur Szpilka
Swoją drogą, to chciałbym przyjąć takiego podbródkowego i zobaczyć na własnej skórze, jaka to moc, ponieważ te ciosy wyglądają dosłownie jak na filmie - ledwo co dotyka przeciwnika a ten już nie wie gdzie jest
gacek89 napisał/a:
Podkład to: requiem for a dream Ale jak dla mnie ma ono się nijak do Majka, zdecydowanie wolę wcześniejsze kompilacje
to był sarkazm.
za Tysona zawsze browar
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów