Wspaniała UE troszczy się o finanse swoich obywateli. Niebieską hołotę interesuje jak kiedy i gdzie wydaje się pieniądze, czy legalnie i żebyś przypadkiem na lewiznie czegoś nie obżenił, bo okradniesz panstwo
Zrobiłbym test na 10zł ale mam za bardzo uj🤬ą kuchenke i wstydze się to filmować. Jeszcze k🤬a ożyje, albo co...
dla tych co oprócz patrzenia i oglądania potrafią jeszcze czytać(albo chociaż składać literki) bonus:
aferyprawa.eu/Artykuly/MIKROCHIPY-RFID-DZIS-W-BANKNOTACH-EURO-I-DOLARA...
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
makarybenc napisał/a:
bez paska to ci c🤬ja wymienią to "ełro" tępy ślązoku.
Ziom euro to euro, orynalne, przyjac musza! Chwalig gosci co niszcza system!
Moshe napisał/a:
Teraz jest pytanie jak udowodnić przedsiębiorcy, że dany banknot trafił do niego w wyniku umowy na czarno, kiedy gość obraca załóżmy dziesiątkami tysięcy.
Przeca każden cip w takim pieniodzu ma czytnika palców dżipesa i dyktafona, technika taka tera że te bankiery wszysko wiedzo
Ziomek, w jajkach k🤬a są chipy, bez kitu... Sprawdz sam.
RFID w banknotach EURO nie jest tajemnicą światową, chyba że jesteś warszawiaczkiem co poza tefałenem nic nie widzi.
counterfeitdetector.blogspot.com/2007/07/rfid-tagged-euro-banknotes-now-in.html
Teoretycznie chip zawiera numer seryjny banknotu. Ułatwia to prace bankomatowi, umożliwia szybkie sprawdzenie fałyszywki. Podobna zasada może być stosowana w obecnych banknotach bez chipu, wymaga tylko skanowania numerów seryjnych.
Jeśli chodzi o nadużycia to śledzić można ruch pieniądza spradzając przy jakich czytnikach RFID i kiedy się pojawiał
Zróbcie sobie hełmy z foli aluminiowej, cholera wie co dentysta wam tam wsadził.
Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę jaka moc obliczeniowa potrzebna by była aby śledzić ruch każdego pieniądza w samej strefie euro.
G................2
2012-09-26, 8:49
ahahah jak włożyłem talerz z odblaskami to też iskrzyło
snik0 napisał/a:
RFID w banknotach EURO nie jest tajemnicą światową, chyba że jesteś warszawiaczkiem co poza tefałenem nic nie widzi.
counterfeitdetector.blogspot.com/2007/07/rfid-tagged-euro-banknotes-now-in.html
Teoretycznie chip zawiera numer seryjny banknotu. Ułatwia to prace bankomatowi, umożliwia szybkie sprawdzenie fałyszywki. Podobna zasada może być stosowana w obecnych banknotach bez chipu, wymaga tylko skanowania numerów seryjnych.
Jeśli chodzi o nadużycia to śledzić można ruch pieniądza spradzając przy jakich czytnikach RFID i kiedy się pojawiał
K🤬a przecież tych czytników musiało by być na pęczki, wszędzie w każdym miejscu, żeby każdy centymetr kwadratowy powierzchni był w ich zasięgu, a to jest niemożłiwe.
Musicie przestać jarać gdy jesteście przy gotówce , swoją drogą kiedyś był temat na hardzie jak zbakany synek szukał w głowie ojca chipów ... widać jesteście na dobrej drodze .
Poza tym zasięg dziania RFID jest niewielki więc przechodząc metr od sklepu i trzymając portfel w kieszeni gdzie masz plik, dajmy na to 10 banknotów, system nie będzie w stanie zaczytać wszystkiego. po pierwsze zasięg, po drugie śmieci elektromagnetyczne.
inna sprawa, że albo antena w banknocie będzie duża i łatwa do wykrycia albo w czytniku, żeby dostarczyć niezbędną energię drogą powietrzną do układu, który będzie musiał nadać swoje unikalne ID.
Qui Pro Quo napisał/a:
Ziomek, w jajkach k🤬a są chipy, bez kitu... Sprawdz sam.
A tam w jajkach, w jajach! Sam widziałem na hardzie jak gość usuwał jaja żeby czipy powyjmować.
d................k
2012-09-26, 10:13
Kiedyś włożyłem kurczaka z mikroczipem!
początkowo myślałem, że przez moją nieuwagę nie zauważyłem aluminiowego podszycia tego worka a tu k🤬a mi czipa włożyli!

ten film mi otworzył szeroko oczy.
Nie no co za typy. A może jak by troszkę ruszyli mózgownicą to by zauważyli że zjarali aluminiowy pasek znajdujący się pomiędzy warstwami papieru?! Wiem bo sprawdzałem na 5 euro;)
T34v2 napisał/a:
Wspaniała UE troszczy się o finanse swoich obywateli. Niebieską hołotę interesuje jak kiedy i gdzie wydaje się pieniądze, czy legalnie i żebyś przypadkiem na lewiznie czegoś nie obżenił, bo okradniesz panstwo
Zrobiłbym test na 10zł ale mam za bardzo uj🤬ą kuchenke i wstydze się to filmować. Jeszcze k🤬a ożyje, albo co...
dla tych co oprócz patrzenia i oglądania potrafią jeszcze czytać(albo chociaż składać literki) bonus:
aferyprawa.eu/Artykuly/MIKROCHIPY-RFID-DZIS-W-BANKNOTACH-EURO-I-DOLARA...
Ludzie nieopętanie zażywający środki pobudzające zawsze będą szukać teorii spiskowych.. Taka... hmm natura