Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
mikrofalówka
M................6 • 2023-08-19, 23:58
-Co jest najtrudniejsze w umieszczeniu dziecka w mikrofalówce?
-
-
-
-
-
-
-
-
-żeby talerzyk się kręcił
Zgłoś
syn_plebana 2023-08-20, 15:58 5
Nie wiem, czy to kogoś pocieszy (szczerze mówiąc mam to w chuju), ale o ile dobrze pamiętam, to Sienkiewicz w swojej noweli "Janko Muzykant", napisanej w roku 1879, przedstawia scenę wkładania dziecka do pieca na trzy zdrowaśki, po czym szczegółowo przytacza dochodzące z jego wnętrza krzyki, płacze i błaganie o litość oraz efekt końcowy po wyjęciu, okraszony stosownym komentarzem. Sam tytułowy bohater zostaje zachłostany na śmierć za kradzież skrzypiec. Jest to lektura dla dzieci z klas 4-6 szkoły podstawowej, tzn. dla 10-12 latków, więc drogie płatki śniegu spierdalajcie z tego portalu podglądać koleżanki w przebieralni.
Zgłoś
suborg 2023-08-20, 19:18
Zgłoś
Patryczek7 2023-08-20, 21:48
Probowałeś sie wieszać? Spróbuj, warto.
Zgłoś
JamPawel 2023-08-20, 22:05 3
syn_plebana napisał/a:

Nie wiem, czy to kogoś pocieszy (szczerze mówiąc mam to w chuju), ale o ile dobrze pamiętam, to Sienkiewicz w swojej noweli "Janko Muzykant", napisanej w roku 1879, przedstawia scenę wkładania dziecka do pieca na trzy zdrowaśki, po czym szczegółowo przytacza dochodzące z jego wnętrza krzyki, płacze i błaganie o litość oraz efekt końcowy po wyjęciu, okraszony stosownym komentarzem. Sam tytułowy bohater zostaje zachłostany na śmierć za kradzież skrzypiec. Jest to lektura dla dzieci z klas 4-6 szkoły podstawowej, tzn. dla 10-12 latków, więc drogie płatki śniegu spierdalajcie z tego portalu podglądać koleżanki w przebieralni.

Słusznie kumie prawicie, ino to nie w 1879 napisane, a w 1880, i nie przez Sienkiewicza, a przez Prusa, i nie pod tytułem "Janko Muzykant", lecz "Antek", a tak to juści się wszystko zgadza.
Zgłoś
żmij 2023-08-21, 6:30 2
JamPawel napisał/a:

Słusznie kumie prawicie, ino to nie w 1879 napisane, a w 1880, i nie przez Sienkiewicza, a przez Prusa, i nie pod tytułem "Janko Muzykant", lecz "Antek", a tak to juści się wszystko zgadza.

Radio Erewań

Słuchacze pytają: Czy to prawda, że na Placu Czerwonym rozdają samochody? Radio Erewań odpowiada: tak, to prawda, ale nie samochody, tylko rowery, nie na Placu Czerwonym, tylko w okolicach Dworca Warszawskiego i nie rozdają, tylko kradną.

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
IcoJaRobieTu 2023-08-21, 8:13
żmij napisał/a:

Chyba czas na piwa ujemne.

Proponuję gówna nie piwa.
Zgłoś
yoyobart 2023-08-21, 9:26
darayavahus napisał/a:

@up
Pomyliły Ci sie portale.

suchar ?zgoda, ale mnie np, się podoba, nie żeby dawać piwo, ale przypomniał siem mniem i śmiechłem
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2023-08-21, 10:34
Na szczęście autor tego wysrywu usunął już konto, więc nie ma ryzyka, że znowu jakieś gówno wstawi.
Zgłoś
Reseller 2023-08-21, 14:33
żmij napisał/a:

Chyba czas na piwa ujemne.

jesteś na sadisticu. pomyliłeś portale. i 65 innych debili też.
Zgłoś
kulawiec 2023-08-24, 0:52
mynameisgod napisał/a:

że jacyś rodzice bardzo mocno naćpani czymś , niewiadomo czym, wrócili z jakiejś imprezy i własne dziecko upiekli w piekarniku...

To pewnie czytałeś Janka Muzykanta.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów