📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
zajebiste, babka najlepsza. nie rozumie co śpiewają, ale obraża ją to nawiasem to nie ma chyba bardziej popierdolonego języka niż niemiecki, no kurwa to już chyba Polacy mają w genach, że słysząc ich pierdolamento czy to o motylkach i cukierkach czy to o rozkazie rozstrzału, brzmi tak samo i instynktownie szuka się brzydkiego niemca z karabinem.(tak wiem, niemiec-brzydki, masło maślane)
I bardzo dobrze. I tak mieli farta, że im ktoś wpierdolu nie spuścił na miejscu. Ja bym tak zrobił gdybym tam był, ale nie zrobię bo cały dzień siedzę przed komputerem.
SoLUffka napisał/a:
niemcy sa fajni maja najlepsze auta w miescie i dobre piwko nie to co polskie ochlapusy, wóda leje sie kilometrami a drogi rozwalone niczym ser szwajcarsky
Dobrze że kibice Ruchu nie opalali się na deptaku w opolu.
Dobrze kurwa, to był test na wykrywanie lewactwa i na szczęście go nie oblaliśmy
Fool me twice - shame on me.
Ja to bym bardziej wyjebał festiwal piosenki cygańskiej.
blezio napisał/a:
No proszę, możemy wzajemnie się nie nienawidzić i w ogóle, ale zawsze się zjednoczymy jeżeli wrogiem będzie NIEMIEC. Nawet jeżeli to tylko grupka nastolatków z gitarą. hehe.
To jest właśnie Duch Narodu Polskiego.
Szkoda ze Duch Narodu Polskiego nie jednoczy się tak przeciwko Tuskowi ...
"-Kiedy się pani urodziła?
- W Opolu! "
Piwko dla babeczki, która nie rozumie ale ją to obraża, dla autora tematu.
Chuj w dupę GW i hitlerowcom.
Pis joł.
"-Kiedy się pani urodziła?
- W Opolu! "
Piwko dla babeczki, która nie rozumie ale ją to obraża, dla autora tematu.
Chuj w dupę GW i hitlerowcom.
Pis joł.
Gdyby w kuchni ktoś przy dziecku mówił po niemiecku?"
Ogarnąć się gimbusy. Ci gówniarze urodzili się XX lat po wojnie tak samo jak wy i z wojną czy faszyzmem mają tyle wspólnego co i wy. Cebulactwo over 9000.
taa.. a gdzie się nie ruszysz poza Opole to wszystkie wioski mają pod nazwą na tablicy nazwę po niemiecku XD
wstyd jak chuj.
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
wstyd jak chuj.
Opóźniona trochę zemsta za V kolumnę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów