📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Szczerze to większość Polaków jest idiotami, jak kurwa można współczesnych Niemców oskarżać od nazizm? Niemcy bardziej nienawidzą Hitlera niż Polacy czy nawet Ruscy, znajomy był w Niemczech i mówił, że nie widział ani jednej swastyki, w Polsce w każdym mieście naliczysz co najmniej 10. Widziałem kiedyś filmik z polskim tłumaczeniem jak Niemka zgasiła tłum arabusów z transparentami typu ''Hitler come back'' (araby nienawidzą żydów), krzycząc że Hitler był hańbą Niemiec i nie życzy sobie żeby oni teraz go wychwalali. Albo nienawiść do Rosjan, jak oglądam filmiki z Euro 2012 jak Polacy ich biją to nawet nie wiem czy czuję wstyd, czy żal, czy żenadę. Ja rozumiem Katyń, Smoleńsk, drogi gaz, rozbiory i zabory, marsz na Warszawę, ale co z tym ma wspólnego przeciętny współczesny Rusek? Polacy i Rosjanie to Słowiańscy bracia, a wszelkie spory jakie zaistniały między nami wynikały z decyzji polityków, to przez te kurwy na szczycie ludzie na dole od wieków się zabijali, i do dzisiaj się nienawidzą. Miałem jakiś czas sąsiadkę z Rosji (przyjechała do Polski na stałe z siostrą, matką i synem) i powiem wam szczerze, że lepszych ludzi do dzisiaj nie poznałem.
A najlepsze jest to że żadna tutaj siedząca jebana kurwa polska nigdy nie była w Niemczech ani zapewne nie spotkała i nie spotka w całym swoim nędznym polskim nic niewartym życiu żadnego Niemca a i tak będą pierdolić jak to oni nienawidzą szwabów. Polaczki zasrane XD
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów