Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W sumie to fajna dupeczka
1. Dość ładna
2. Zadbana
3. Siedzi w domu z bratem zamiast się k🤬ić czy ćpać
4. Robi ciasto w naturalnym dla siebie środowisku: kuchni. Zamiast pchać się na salon, czy do sypialni przed wieczorem gdy na to pora
Zmartwię Cię
1. Wyszpachlowana
2. Tu może być prawda (chociaż nie wiem czy nie ma k🤬sa)
3. Jest lesbijką a ten koleś to na prawdę laska "TRANSporter" - ono chodziło do tego samego technikum co ja.
4. Nie robi ciasta tylko fejm w internecie.
Dziękuję dobranoc.
1. Dość ładna
2. Zadbana
3. Siedzi w domu z bratem zamiast się k🤬ić czy ćpać
4. Robi ciasto w naturalnym dla siebie środowisku: kuchni. Zamiast pchać się na salon, czy do sypialni przed wieczorem gdy na to pora
Muszę Cię zmartwić. Ten gość to nie jest jej brat. Tylko kuzyn. A Jak chcesz namiar do niej to Ci nie poda.
3. Siedzi w domu z bratem zamiast się k***ić czy ćpać
pora
Brat? A to nie są dwie lesby?
Ew. laska i jeden trans
Zmartwię Cię
1. Wyszpachlowana
2. Tu może być prawda (chociaż nie wiem czy nie ma k🤬sa)
3. Jest lesbijką a ten koleś to na prawdę laska "TRANSporter" - ono chodziło do tego samego technikum co ja.
4. Nie robi ciasta tylko fejm w internecie.
Dziękuję dobranoc.
JAKI K🤬wa fejm, ...........
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie