📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W przedstawionym materiale widzimy dwie zmywarki. Jedna zenską i druga nijaką, model nijaki poznajemy po kolczyku w uchu, i po tym że przebywa w kuchni poza konsumcja.
W sumie to fajna dupeczka
1. Dość ładna
2. Zadbana
3. Siedzi w domu z bratem zamiast się k🤬ić czy ćpać
4. Robi ciasto w naturalnym dla siebie środowisku: kuchni. Zamiast pchać się na salon, czy do sypialni przed wieczorem gdy na to pora
1. Dość ładna
2. Zadbana
4. Robi ciasto w naturalnym dla siebie środowisku: kuchni. Zamiast pchać się na salon, czy do sypialni przed wieczorem gdy na to pora
Ja tam wolałbym tę pustaczkę niż pustaka.
Ale wolny wybór..
Ale wolny wybór..
O filmik z polskim akcentem:) pewnie brat osobiście zamieścił film na sadolku
Mógł chwycić za jeden z noży widocznych w filmiku.
Ale tego nie zrobił. Nie szukajcie w internecie odpowiedzi na pytanie "Dlaczego?", bo jej tam nie ma
Ale tego nie zrobił. Nie szukajcie w internecie odpowiedzi na pytanie "Dlaczego?", bo jej tam nie ma
janlew napisał/a:
Chyba z siostrą. Mężczyźni nie noszą kolczyków.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie