📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
W przedstawionym materiale widzimy dwie zmywarki. Jedna zenską i druga nijaką, model nijaki poznajemy po kolczyku w uchu, i po tym że przebywa w kuchni poza konsumcja.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
W sumie to fajna dupeczka
1. Dość ładna
2. Zadbana
3. Siedzi w domu z bratem zamiast się kurwić czy ćpać
4. Robi ciasto w naturalnym dla siebie środowisku: kuchni. Zamiast pchać się na salon, czy do sypialni przed wieczorem gdy na to pora
1. Dość ładna
2. Zadbana
3. Siedzi w domu z bratem zamiast się kurwić czy ćpać
4. Robi ciasto w naturalnym dla siebie środowisku: kuchni. Zamiast pchać się na salon, czy do sypialni przed wieczorem gdy na to pora
jak to brat to on ja posuwa spoko dupka janielewie
Ale wolny wybór..
O filmik z polskim akcentem:) pewnie brat osobiście zamieścił film na sadolku
a to wszystko dla lajków i donejtów.
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Ale tego nie zrobił. Nie szukajcie w internecie odpowiedzi na pytanie "Dlaczego?", bo jej tam nie ma
Chyba z siostrą. Mężczyźni nie noszą kolczyków.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów