Może mało sadystyczne, ale na szare dni mistrzostwo! Od: 0:45 dla niecierpliwych i jak ja nie kminiących po jakiemu gada ten kogut.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
To ta melodyjka od tych skaczacych chomikow, co wieki temu krazyly po sieci??
pamietam jak byłem młodszy i ogladałem tą bajkę - tej melodyjki nie da sie zapomniec haha
Recepta na stworzenie popularnej melodyjki - wytnij z bajki kawałek muzyczki, przyśpiesz jej tempo, zwiększ jej wysokość, wrzuć na neta.
Jeśli Twoja muzyczka zdobędzie popularność - gratuluję -użyj ręki, do rozładowania swego zadowolenia.
Jeśli Twoja muzyczka zdobędzie popularność - gratuluję -użyj ręki, do rozładowania swego zadowolenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów