Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jeżeli osoba która jest świadoma ze ma Hiv/Aids zaraża dalej to od razu kulka w łeb i do widzenia.
nie kumam... po co trzymać trupy w więzieniu? ; )
Widzowie tego gówna też nie zasługują na szacunek, bo to właśnie jest telewizja dla debili. Skoro wszyscy oglądają dla zwały, to śmieszy ich taki poziom humoru i potrafią ich wciągnąć takie "skomplikowane" scenariusze.
Moim zdaniem ludzi, którzy to oglądają i nie czują się zażenowani tym, co widzą powinno się usypiać, albo trzymać gdzieś w izolatkach
Tak kurwa, oglądam, żeby się z tego pośmiać. A teraz wracaj do słuchanie zjebanego dubstepu
Co za zjeb...
Tak kurwa, oglądam, żeby się z tego pośmiać. A teraz wracaj do słuchanie zjebanego dubstepu
Coś ci nie pykło
Co za zjeb...
Coś ci nie pykło
Spoko, teraz załóżcie sobie kółko wzajemnej dubstepowej onanizacji
Widzowie tego gówna też nie zasługują na szacunek, bo to właśnie jest telewizja dla debili. Skoro wszyscy oglądają dla zwały, to śmieszy ich taki poziom humoru i potrafią ich wciągnąć takie "skomplikowane" scenariusze.
Moim zdaniem ludzi, którzy to oglądają i nie czują się zażenowani tym, co widzą powinno się usypiać, albo trzymać gdzieś w izolatkach
Mnie to śmieszy i czuję zażenowanie zarówno grą aktorską, jak i samym scenariusze i co teraz?
Mnie to śmieszy i czuję zażenowanie zarówno grą aktorską, jak i samym scenariusze i co teraz?
Smutne, że nie masz nic lepszego do roboty, a czytać chyba umiesz. Nie wiem co więcej tu wyjaśniać.
Pozdro.
Smutne, że nie masz nic lepszego do roboty, a czytać chyba umiesz. Nie wiem co więcej tu wyjaśniać.
Pozdro.
Powiedz mi w czym lepsze jest np oglądanie filmików na sadolu od np obejrzenia odcinka trudnych spraw?
Tv nie oglądam od 2 lat, jedynie jak jestem w innym pokoju i akurat lecą wcześniej wspomniane trudne sprawy, czy inny siuwaks to usiądę na chwilę i obejrzę. Nie widzę nic w tym złego, studiuję, idzie mi całkiem dobrze, lubię poczytać coś o historii, trenuje amatorsko kulturystykę, spotykam się ze znajomymi. Czy dlatego, że czasem obejrzę ten skretyniały serial mam czuć się gorszy? Co to kurwa jest za generalizowanie, że oglądam serial X to jestem debilem, ale oglądam serial Y ooo to kurwa jesteś spoko i wporzo typ, inteligent! No kurwa nie rozśmieszajcie mnie, oceniać ludzi na podstawie serialu, który oglądają? Owszem, że są ludzie, którzy się takimi serialami pasjonują wręcz, ale po chuj generalizować?
Ludzie, którzy wysuwają tak daleko idące wnioski na podstawie tego, że ktoś powiedział, że coś lubi oglądać są dla mnie debilami, bo po 1. generalizują, po 2. nie rozumieją, że są gusta i guściki.
Tak jak twój tekst:
Smutne, że nie masz nic lepszego do roboty
odpowiedz mi: skąd wiesz czym się zajmuję? Co mam do roboty? Na chuj wyciągasz wnioski, jak nie masz ku temu źródła? Bo dopiero w tym poście streściłem ci w duuuużym skrócie czym się zajmuję.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów