18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Kingstonek 2012-02-18, 13:01
ujebali się tej muzyki strasznie . gusta i guściki panowie i Panie obowiązują wszędzie ja na przykład chętnie bym się dowiedział co to dokładnie były za kawałki , jak by ktoś mógł , byłbym wdzięczny !
Zgłoś
.................. 2012-02-18, 13:02
Miłe dla oka to okłady z rumianku są.
Zgłoś
arczi1800 2012-02-18, 13:15
Nic wielkiego skoki spadochronowe nad dubajem każdy tak może, jak szaleć to szaleć ide zrobie herbaty i pogram w sapera
Zgłoś
siba 2012-02-18, 13:17
jak się nazywa ten drugi kawałek z filmiku ?

Zgłoś
Simply 2012-02-18, 14:42
Czemu ? No ja się pytam czemu ?

Kurwa taki fajny filmik i komercyjne gówno w tle, które wszystko pierdoli.

Już bym wolał requiem for a dream czy jak to się tam nazywa.
Zgłoś
hawajski 2012-02-18, 15:49
dubai to jest ładny prze huj

zabić mnie mogą tylko raz...
Zgłoś
pomaranczowy4 2012-02-18, 15:59 1
@ kingstonek 1) Adele - Rolling in the deep (romeo blanco remix)
2) Alexandra Stan - Get Back (ASAP)
3) Freefalling' (Denzel Park Remix) - Zoe Badwi
Zgłoś
narcyzik 2012-02-18, 16:39
Zobaczyłem filmik. I ogólnie to mam po nim wzwód, utrzyma się pewnie do jutra...
Zgłoś
seebek 2012-02-18, 21:02
ja pierdole ,jak sie tak pooglada to by sie samemu........kurwa ele w pampersie
Zgłoś
ĸuń 2012-05-30, 3:00
Zgłoś
P................C 2012-05-30, 15:55
ten filmik (albo kurewsko podobny) też już się gdzieś przewinął, pamiętam, że go kolesiowi pokazywałem
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów