P.S. Skoki spadochronowe nad Dubajem...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Chłopaki pewnie już są nieźle doświadczeni, ale wyglądają jak by srali podczas lotu HAHA!
fajnie jest mieć hobby i kasę na realizację. dobry filmik, mimo dyskopatycznej muzyki
"muzyka " zniechęca
jaaaa... już myślałem, że sobie popacze na coś ciekawego a tu ciapate miasto T-T
Mnie muzyka nie zniechęca.A swoją drogą,ściąganie filmików z Youtube i umieszczanie ich tutaj to debilizm.Różnica taka,że wolniej się ładują.
stają się rzeczywistością
dzięki Polakom, którzy kupują benzynę po 5,70
gdzie wszystkie marzenia
stają się rzeczywistością
dzięki Polakom, którzy kupują benzynę po 5,70
skakanie w Dubaju są zajebiste bo jest tam zajebista pogoda i arabusy nastawione na zyski na białych. wszystko jest nowe, hotele, drogi... a do tego ładna pogoda więc można skakać. tandem kosztuje około 480$, a za prawie 3 tysiące kurs w AFF - jednak w u nas jest taniej.
sas9933 powinien otrzymać ostrzeżenie. Za muzykę po prostu
Miłe dla oka by było jakby się któremuś spadochron nie otworzył. Spadaj z tym na youtube
@rafal0487 już myślałem jak Ci pojechać ale obejrzałem 2 raz i masz racje.. Adele jest ok, ale nie w tej sytuacji, a ta 2 muza pewnie też...browar:P
ale jak zapalisz to Ci sie spodoba.. mi sie już podoba sory za dubla moi bezwzlędni szydercy
o to sie łączy... zajebi.te mam nadzieje ze tego nikt nie przeczyta :/
ale jak zapalisz to Ci sie spodoba.. mi sie już podoba sory za dubla moi bezwzlędni szydercy
o to sie łączy... zajebi.te mam nadzieje ze tego nikt nie przeczyta :/
Oczywiście przybyły już gimbusy-narzekacze, ze swoim standardowym tekstem "jaka ta muzyka jest chujowa". Nie podoba się? Wypier oglądać co innego, bo wasze narzekania są meczące.
A filmik, swoją drogą, dla większości z nas sadystyczny. Czemu? Bo 99,9% z nas na to nie stać i nigdy stać nie będzie.
A filmik, swoją drogą, dla większości z nas sadystyczny. Czemu? Bo 99,9% z nas na to nie stać i nigdy stać nie będzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów