📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

żmij napisał/a:
No i weź toto r🤬aj, takie cuchnące.
Nie takie rzeczy się robiło w prosektorium .

AlbertoNihilo napisał/a:
MILFA? Naprawdę? Co to jest MILFA?
To jest dobrze pytanie, czy „mamuśka, którą chciałbym przelecieć” to on: MILF czy ona: MILF(a)?

Janko napisał/a:
Niech się cieszy że jej się psiocha nie zapaliła
Bo już dawno zgniła XD
SkoPio1 napisał/a:
To jest dobrze pytanie, czy „mamuśka, którą chciałbym przelecieć” to on: MILF czy ona: MILF(a)?
Czyli wyjaśnione, MILF to mamuśka fo dymania, a MILFA chłop z cyckami.
Clistwood napisał/a:
Rzucanie lodem na pewno pomogło XD
Nie było cegieł i kamieni pod ręką.
ja pier do le, ile nienawiści mizoginów do jakieś baby która tylko prute odwaliła.. wy to chyba nigdy na imprezach nie bywacie XD żal mi was
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie