18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
sir_Alex 2013-11-15, 23:19 7
kula i do piachu
Zgłoś
drukarka666 2013-11-15, 23:41
On jest jak połączenie słonika Dumbo, któremu ze skóry z napleta powiększono uszy i Motylka, który wszystko pierdoli.

In memory of power and in power of memory-Trinity Shot
Zgłoś
PustynnyPiechur 2013-11-15, 23:42
up.
Nie niech bydle żyje i pokazuje swoja mordę i niech się każdy przyjrzy….
Zgłoś
Leet 2013-11-15, 23:51
pierwszy troll er pe
Zgłoś
Sushy 2013-11-16, 0:11 2
sir_Alex napisał/a:

kula i do piachu

Ciekawe kto mu wykopie taki wielki dół, żeby z uszami go zakopać
Zgłoś
Dejna 2013-11-16, 0:40 3
Pokazana jak kompletny komuch który pieniadze przepija przy pomocy swoich kompanów może osiągnać sukces moj kraj taki piękny...
Zgłoś
grigori985 2013-11-16, 1:04
uszy go nie bolą od podsłuchu

Jaranie się Magikiem,max kolonko TO PEDALSTWO !!
Zgłoś
S................x 2013-11-16, 3:00 5
Koniecznie należy obejrzeć ten materiał, nawet jeżeli ktoś na widok tego skurwysyna i na dźwięk jego nazwiska ma reaguje w jedyny możliwy sposób dla przyzwoitego człowieka, czyli ma odruch wymiotny.

Stary komuch, który powinien być skończony i początkowo się tak wydaje, bo jest wszędzie niemile widziany. Potem przychodzi jakiś pacan z wydawnictwa i pisze z nim książkę o nim, a ludzie to kupują. I już pierwsza kasa. Potem kurwiszon dostaje nieprawdopodobną szansę na naprawdę intratne stosunki z ZSRR i jest na tyle tępy, że nie potrafi z tego skorzystać, jednak istotne jest, jak mu załatwiono te stosunki. Oczywiście kolega komuch, który również powinien być skończony i za takie coś skończyć na stryczku.
Potem panowie z USA o internetach (na pewno trafili do niego przypadkowo, jasne...), a Urban za głupi, żeby zrozumieć, o co chodzi i traci kolejną rewelacyjną szansę.
Wreszcie chłop założył tygodnik i tu nareszcie mu się udało.

Teraz zastanówcie się, czy zwykły człowiek z takim kapitałem początkowym, dostawałby takie szanse od losu w nieskończoność? Nie za bardzo. Urban jako wyjątkowo durny człowiek nie potrafił sięgnąć po pieniądze podtykane mu pod nos.
Z czasopismem mu się "poszczęściło" chociaż to akurat był w dużej mierze efekt zaprzyjaźnionych opcji politycznych, a także paru jego medialnych kumpli.

I to jest akurat przypadek znanego złodzieja, o którym może dowiedzieć się każdy. Teraz wystarczy się zastanowić, jak wielu może być w naszym kraju ludzi, którzy porobili mniejsze lub większe fortuny, uwłaszczając się na państwowych majątkach, albo załatwiając dla siebie korzystne akty prawne dzięki temu, że znajomi czy rodzina to zasłużone dla PRLu komunistyczne kurwy.
Takich na pewno jest od zajebania, zdolniejszych od Urbana, którzy potrafili wykorzystać nadarzające się szanse, ale teraz to już musztarda po obiedzie.
Zgłoś
RockyWood 2013-11-16, 4:11
@up

SLD i PSL to ugrupowania komunistyczne.
Każdy głosujący na którąś z tych partii dla mnie jest pierdolonym komuchem.

Rock.
Zgłoś
S................n 2013-11-16, 4:23
Ciekawi mnie jedno. A was lewaczki-prostaczki?
Ile tej uchatce jeszcze zostało?
Widać że się foka męczy. Aż się wysierściła.

Ciekawi mnie jaki "pogrzeb" uchatkowi wydadzą.
Zgłoś
Blezzer 2013-11-16, 14:56
Zaraz przyleci czarek00 i zacznie go bronić twierdząc, że socjalizm był dobry, ale źle zinterpretowany. A ja mam jedną radę - na drzewo z komuchem. Byle gałąź wytrzymała i pętla przez uszy przeszła.

Nie dla psa, dla pana to!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów