Mam dla Was sadole nie lada gratkę. Poza tym, że ta pizdeczka udaje wielkiego biznesmena nie było nic za co można by go specjalnie nie lubić...aż do teraz.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
My tu gadu gadu, a wpierdol mu się sam nie spuści. Za sam brak szacunku do pieniędzy. Jedni ZAPIERDALAJĄ za 1000zł a taki frajer się wozi.
Zobaczcie sobie w google history ilosc wynikow wyszukiwania tej niby jego kliniki chirurgii estetycznej przed, a potem po wrzuceniu pierwszego filmiku z jego udzialem. Widzicie jak dajecie sie dymac! Jest oczwiste ze to podstawiony aktor ktory nie ma pojecia o prowadzeniu biznesu a mimo to spinacie dupy jak hetero pod koedukacyjnym prysznicem
typowy pedał, koszula zapięta na trzy dolne guziki a szalik owinięty pod samą brodą
Ale jesteście jelenie. To jest to samo co z Jolą Rutowicz - podstawiony koleś, który dostał kontrakt od jakiegoś TVNu, że ma się zachowywać w określony sposób, a Wy wstawiacie fotki i filmy tego koleżki i myślicie, że to prawda. Jego pracodawcy właśnie o to chodzi - skrajne emocje związane z kreacją tej postaci i temat do rozmów.
slig01, najlepiej zrobić full-ignor bo w końcu chodzi im o szum ale z drugiej strony to aż sie prosi o krytyke ...
Suty_dziobaka napisał/a:
Za samo to powinieneś warna dostać.
Za co? Za to ze nazwał rzeczy po imieniu? Bycie "polaczkiem" to stan ducha podobnie jak bycie " wieśniakiem", i "nienawiść" do kogoś tylko dlatego że ma kase czy wyglada jak "pedał" świetnie sie to powyższego zalicza. Także chuj wam w cyce, miernoty społeczne, polaczki pierdolone cebulaki
hmm.. wysmarkał się w dwie stówy, jebał go pies za to, ale mam zasadnicze pytanie, nie śledzę Polskiej sceny show-biznesu, ktoś mi wyjaśni co to za wylansowany pedałek?
Kto to jest? Poważnie pytam, nie znam typa. Nie oglądam tiwi. Co to za gówniarz?
O ilę rzadko co na HARDzie mnie obrzydza, to przy tym o mało co pawia nie puściłem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów