Mam dla Was sadole nie lada gratkę. Poza tym, że ta pizdeczka udaje wielkiego biznesmena nie było nic za co można by go specjalnie nie lubić...aż do teraz.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A za cóż go teraz lubisz?
Burżuj pieprzony.
Pierdolony banonowy chłoptaś -.- niektórzy 2-3 dni muszą zapaierdalac żeby miec te 200zł a tu taki chuj jebany Ci smarka kurwa w 200 stówki -.- Mam nadzieję, że niedługo skończy się mu kasa i będzie w Macdonaldzie zapierdalał to może wtedy doceni !
o jebana w dupe ironio, niektórzy właśnie dzisiaj mają OSTATNIE 200zł i muszą żyć do końca miesiąca za te ,,pieniądze"
ale nie martwcie sie sadole, prędzej czy później rozpierdoli się swoim super szybkim drogim autkiem.
ale nie martwcie sie sadole, prędzej czy później rozpierdoli się swoim super szybkim drogim autkiem.
to ja zacznę:
nie wierzę, nie uwierzę i nie chcę wierzyć, że to co on mówi w wywiadach to prawda...nie można znaleźć chociażby jednej fotki z jego przeszłości, same wylansowane zdjęcia z makijażem na ryju...poza tym ludzie co pracują całe życie nie tak wyglądają...
ktoś wynajął marionetkę. I ekstra hajs się na tym kręci...
I'm a hater...I will hate
nie wierzę, nie uwierzę i nie chcę wierzyć, że to co on mówi w wywiadach to prawda...nie można znaleźć chociażby jednej fotki z jego przeszłości, same wylansowane zdjęcia z makijażem na ryju...poza tym ludzie co pracują całe życie nie tak wyglądają...
ktoś wynajął marionetkę. I ekstra hajs się na tym kręci...
I'm a hater...I will hate
Jebie mnie co on robi z kasą i ile jej ma ale za smarkanie w Orzełka chuj mu w dupe
Phi, wysmarkał się w wydrukowany papierek a internetowi napinacze biedaczki polaczki dają się trolować
snik0 napisał/a:
Phi, wysmarkał się w wydrukowany papierek a internetowi napinacze biedaczki polaczki dają się trolować
Za samo to powinieneś warna dostać.
Na chuj mu ten spedalony szaliczek skoro ma pół klaty wywalone na wierzch?
Jakby się wysmarkał w ten banknot to by roztarł smarki po całym ryju przecież banknot śliski jest, moim zdaniem to fejk...
Musze wasz zasmucić ale jeżeli ktoś wychował się w domu gdzie 20 000zł to drobne to do końca życia jest ustawiony i nie wie co to praca ani szacunek do niej.
Poza tym, zę to fake, snik0 ma rację. Dajecie się sobą manipulować, bo skupiacie się na kurewsko nieważnych pierdołach. Mimo wszystko, koleś z filmiku to pedał (wygląda jak Hugh Grant)
Gratuluję, powiększasz sławę tego oszusta, który dzięki takim jak Ty robi karierę.
Dlaczego to nie jest w dziale hard?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów