18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Rysiek86 2014-01-22, 23:24
kurwa myślę se "Co za pojebane ciulstwo" a potem patrze drugi raz a piotrek jest ślepy
Zgłoś
Sayagin666 2014-01-22, 23:25 7
śmieszne ok spoko, ale wpisując tekst "śmiechłem" automatycznie przypinasz sobie łatkę debila/gimbazy - co na jedno wychodzi... to mniejwięcej odpowiednik amerykańskiego yolo czy swag - poprostu żenada...
Zgłoś
protos 2014-01-22, 23:51
Ale Piotrek się nie obrazi bo nie zobaczy tego kawału
Zgłoś
Gebofon 2014-01-23, 0:03
Dokładnie... Za śmiechłem też się nie obrazi

Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Zgłoś
Jack Daniel's 2014-01-23, 0:05
yolo to nie wiem co to, ale swag = secretly we are gay...
Zgłoś
Forczman 2014-01-23, 0:08 1
Nie widzę w tym nic śmiesznego.

__________________________________________________________________________________________________________________________________
Zgłoś
Zarammoth 2014-01-23, 0:16 143
Sayagin666 napisał/a:

śmieszne ok spoko, ale wpisując tekst "śmiechłem" automatycznie przypinasz sobie łatkę debila/gimbazy - co na jedno wychodzi... to mniejwięcej odpowiednik amerykańskiego yolo czy swag - poprostu żenada...

Przykro mi, ale zmuszony jestem wyciągnąć swój inkwizytorski młot i przypomnieć pewien post sprzed 2 tygodni:

Tu link do posta: sadistic.pl/ciasto-vt259647.htm2834259

Sadistic never forgets

Zgłoś
Draye 2014-01-23, 0:16
Jack Daniel's napisał/a:

yolo to nie wiem co to, ale swag = secretly we are gay...

W dzisiejszych czasach nie musisz się już z tym ukrywać
Zgłoś
i................y 2014-01-23, 0:19
Zarammoth: Dr. House jebany, tylko zamiast diagnoz wystawia screeny postów.
Zgłoś
filip1127 2014-01-23, 0:50
@up Jaki znowu Dr.House . Toż to prawdziwy Sherlock Holms
Zgłoś
Keepo 2014-01-23, 2:30 4
Zarammoth napisał/a:

Przykro mi, ale zmuszony jestem wyciągnąć swój inkwizytorski młot i przypomnieć pewien post sprzed 2 tygodni:

Obrazek

Sadistic never forgets

Zaczynam się was bać infiltratorzy jebani...

Zgłoś
Sayagin666 2014-01-23, 8:00 4
Zarammoth napisał/a:

Obrazek

Sadistic never forgets

Zanim zaczniesz się bawić w jebanego Mordimera - zacznij czytać ze zrozumieniem. Wyciągnąłeś mojego posta niczym najlepszi dziennikarze TVN i przedstawileś go równie rzetelnie

Koleś zapodał jakimś postem w którym napisał "śmiechłem" więc w komentarzu napisałem, że może śmiechnął ale chuj z tym bo gimbaza nawet nie zajarzy jak się nazywali naziści kolo adolfa... to, że nie zjebałem jak psa za używanie takiego zwrotu to inna bajka bo akurat miałem na myśli to, że gimba historii nie zna... więc nie pierdol bo jak zaczne wyciągać twoje posty to zobaczysz się w TVN...

Nadal podtrzymuję - używać zwrotu "śmiechłem" to pedalstwo... (musiałem wziąć w cudzysłów bo byś mi kurwa tego posta wyciągnął za 2 tygodnie...)
Zgłoś
ceenrad 2014-01-23, 9:57 15
@Sayagin666

Skończ pierdolić bo była z Ciebie nie mała beka ,jesteś hipokrytą i tyle .
Zgłoś
Keepo 2014-01-23, 11:12 2
Sayagin666 napisał/a:

Zanim zaczniesz się bawić w jebanego Mordimera - zacznij czytać ze zrozumieniem. Wyciągnąłeś mojego posta niczym najlepszi dziennikarze TVN i przedstawileś go równie rzetelnie

Koleś zapodał jakimś postem w którym napisał "śmiechłem" więc w komentarzu napisałem, że może śmiechnął ale chuj z tym bo gimbaza nawet nie zajarzy jak się nazywali naziści kolo adolfa... to, że nie zjebałem jak psa za używanie takiego zwrotu to inna bajka bo akurat miałem na myśli to, że gimba historii nie zna... więc nie pierdol bo jak zaczne wyciągać twoje posty to zobaczysz się w TVN...

Nadal podtrzymuję - używać zwrotu "śmiechłem" to pedalstwo... (musiałem wziąć w cudzysłów bo byś mi kurwa tego posta wyciągnął za 2 tygodnie...)

Heh śmiechłem

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów