📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:53

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mistrz.
Szacun się gościowi należy.
Miejmy nadzieje,że jest przed podpisaniem wyroku na siebie (ślub).
35i napisał/a:
Mistrz.
Z nagrania wynika, ze ślubu nie będzie 😁 otrzeźwiał po dwóch prostych.
Mistrz kurwa mistrz i jeszcze ta akcja z drzwiami no ja jebie xD
Hahahahaha xDDD
Hahahahaha xDDD
Ustawione, ale wyszło nawet zabawnie.
JoSeed napisał/a:
Z nagrania wynika, ze ślubu nie będzie 😁 otrzeźwiał po dwóch prostych.
Taki paradoks; najebał się i otrzeźwiał.

Cos tu kurwa smierdzi i to nie moj kot. W ujeciu ze srodka, osoba za drzwiami ma inne spodnie i buty niz oryginalny dziurawiec....
Edyt: Chyba ze to osobnik ktory wchodzi w kadr od prawej dolnej strony zaraz przed cieciem do kadru ze srodka...moze jej brat...lub siostra...
Edyt 2: Jesli to rzeczywiscie ten osobnik to ci pewni siebie debunkerzy fejkow powyzej pierdola z dupy...bo nikt by nie pomyslal zeby dodac jeszcze jeden charakter w taki sposob...
Edyt: Chyba ze to osobnik ktory wchodzi w kadr od prawej dolnej strony zaraz przed cieciem do kadru ze srodka...moze jej brat...lub siostra...
Edyt 2: Jesli to rzeczywiscie ten osobnik to ci pewni siebie debunkerzy fejkow powyzej pierdola z dupy...bo nikt by nie pomyslal zeby dodac jeszcze jeden charakter w taki sposob...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów