📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zdarza się nawet najlepszym.
Źle to zrobiła. Wiedząc, ze zbliża się nieuchronne mogła nasrać do tych szpilek.
Źle to zrobiła. Wiedząc, ze zbliża się nieuchronne mogła nasrać do tych szpilek.
A mówią że dziewczyny nie srają....
Oj jaka kokieta. Gwiazdorzy. Wiedziała, że kamera nagrywa, to sobie pomyślała, nasram sobie na nogi, to może jakieś świntuchy potem będą trzepać w szafie na mój widok.
Akurat sraczka to jest jedyny temat, z którego nie należy się śmiać, ani żartować!
Oj prawie raz mi się to zdarzyło współczuję babeczce
Za srake w windzie zawsze piwko!
Widać że jest w hotelu to niema problemu, nie swoje obsrane a w pokoju dupę tylko mydłem przemyć zmienić ubrania i dalej do chlania aż do ponownego srania. Chyba po amfie ją tak przegoniło.
Uczcie się Panie i Panowie w sumie też. Tak się kończy ładowanie sobie w dupę słoików, cukiń i innych ciekawych rzeczy. Zwieracze rozciągają się przez lata i później nie utrzymają rzadkiego gówna
Jak wiesz, że nie doniesiesz, to nie ma co się spinać. Majty w dół i walisz na podłogę. Lepsze, to niż obsrać się.
NafazowanyKoleś napisał/a:
Uczcie się Panie i Panowie w sumie też. Tak się kończy ładowanie sobie w dupę słoików, cukiń i innych ciekawych rzeczy. Zwieracze rozciągają się przez lata i później nie utrzymają rzadkiego gówna
Wyczuwam specjalistę...
kazdy raz w życiu tak ma -kiedyś idę z koleżanką i czuje że juz leje mi się po nogach i idziemy nad rzeką -ja wskakuje do wody i jej mówię zobacz jaki zemnie wariat-i udało się wysrałem się i od razu umyłem i Ona powiedziała że jestem świrem-lepsze to jak stać koło niej obesrany.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów