📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
@Velture podeślij tytuł to zrobię sobie seans komediowy w weekend
Gdybym był prezydentem czegokolwiek takie jednostki jak te baby miały by zapewnione miejsce w swoim własnym ekskluzywnym meinkampf w jebanej antarktycce i były by jebane przez pingwiny
Nie to żebym bronił tutaj kogoś, ale sądząc po filmiku ciężko stwierdzić czy ten ciapek puka to próchno.
chujciwdupenygusie2 napisał/a:
Gdybym był prezydentem czegokolwiek takie jednostki jak te baby miały by zapewnione miejsce w swoim własnym ekskluzywnym meinkampf w jebanej antarktycce i były by jebane przez pingwiny
Jak zostaniesz prezydentem czegokolwiek to osobiście wyślę ci karton prezerwatyw abyś był bezpieczny ruchając wszystkich
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów