📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Czego to muzułmanin nie zrobi dla obywatelstwa. Z drugiej strony ciepła babcia lepsza niż koza. Jest w co poruchać, a i rencinę pewnie też ma
Czego te gówna nie zrobią aby dostać obywatelstwo...
Najgorsze, że te stare ropuchy wierzą w ich uczucia a później każda z nich w szoku kiedy dostają paszport i znikają na zawsze.
Była seria takich programów o starych i brzydkich babach co nagle znalazły egzotycznego kochasia 30-40 lat młodszego i wszystkie były zdziwione i roztrzęsione jak różnej maści abdule i muhamedy kopnęły je w dupsko w dniu kiedy dostali paszport.
Była tam taka 60coś letnia polka. Brzydka jak noc. Pokazywała w programie zdjęcia i filmiki ze swoim opalonym marokańskim 22 letnim mężem.
Była na tyle tępa aby twierdzić, że on od niej nie uciekł tylko coś musiało mu się stać bo przecież on tak ją niesamowicie kochał.
Ahhh... to był piękny program. Uśmiałem się tego dnia.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Najgorsze, że te stare ropuchy wierzą w ich uczucia a później każda z nich w szoku kiedy dostają paszport i znikają na zawsze.
Była seria takich programów o starych i brzydkich babach co nagle znalazły egzotycznego kochasia 30-40 lat młodszego i wszystkie były zdziwione i roztrzęsione jak różnej maści abdule i muhamedy kopnęły je w dupsko w dniu kiedy dostali paszport.
Była tam taka 60coś letnia polka. Brzydka jak noc. Pokazywała w programie zdjęcia i filmiki ze swoim opalonym marokańskim 22 letnim mężem.
Była na tyle tępa aby twierdzić, że on od niej nie uciekł tylko coś musiało mu się stać bo przecież on tak ją niesamowicie kochał.
Ahhh... to był piękny program. Uśmiałem się tego dnia.
Ja nie rozumiem jak w obecnych czasach można być lewakiem i to popierać. Ja już oczami wyobraźni widzę doduszanie poduszką, i masowe wjazdy dzieciom do domu żeby zrzekły się majątku matki, a może i swojego.
Acha taa paszport
Tu nie chodzi o to , paszportu nie potrzeba żeby do niemiec przyjechać, (z resztą już przyjechał)
ndie.pl/uchodzcy-oddaja-sie-pieniadze-niemieckim-emerytkom-chce-im-sie-pracowac/
Tu nie chodzi o to , paszportu nie potrzeba żeby do niemiec przyjechać, (z resztą już przyjechał)
ndie.pl/uchodzcy-oddaja-sie-pieniadze-niemieckim-emerytkom-chce-im-sie-pracowac/
AgentGrzesiek nie uświadamiaj naszych ekspertów, oni wiedzą najlepiej. [:
janlew napisał/a:
Ja nie rozumiem jak w obecnych czasach można być lewakiem i to popierać.
Hipokryci... Zazdrościcie, że jakąś emerytkę ktoś posuwa? Cóż, o gustach się nie dyskutuje...
każda rura znajdzie kreta, ale
myślicie że interesuje ją utrata mózgu od chemii, pierdolenia czarnucha
obawiam się że nie
myślicie że interesuje ją utrata mózgu od chemii, pierdolenia czarnucha
obawiam się że nie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów