📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kobiety lubią takich
@up dokładnie. Większość kobiet tak reaguje, spuścić jej wpierdol to się będzie trzymała kurczowo do końca życia swojego oprawcy.
Niestety panowie taka prawda. Rzygać mi się chce, jak sobie o tym pomyślę... oraz do jakich skurwysyństw kobieta jest zdolna, żeby odpłacić człowiekowi za dobroć...
Dwóch kolesi stoi obok, a jednak nie ratują księżniczki ze szponów wstrętnego smoka... Czyżby laska miała fiuta!?
Łobuz kocha najbardziej.A po wszystkim w ogłoszeniu : Szukam miłego,spokojnego faceta na wieczorne spacery i romantyczną miłość.Mam dzieci i dług do spłacenia.Mile widziany po 40 -stce z własnym domem i firmą
Tco napisał/a:
Jestem pewien ze za darmo szmata nie dostala.
Co innego żeby ją raz uderzył i dał spokój, ale pastwić się nad kobietą, to już kompletne dno. Chciałbym w takich momentach być policjantem, ze 20 razy ze schodów spadłby w drodze na komisariat...
Zresztą jak nisko trzeba upaść by uderzyć kobietę, trochę godności...
Wziął ją na ręce bo dotarło do niego,że kto wybredny ten nie rucha.
A ja się jakoś nie oburzam jak widzę, że ktoś uderzy kobietę.Chodzi mi tu o sytuacje kiedy tępa szmata sama się o to prosi i prowokuje faceta "no co, no co mi zrobisz? Przecież nie uderzysz kobiety" albo kiedy facet przyłapie kobietę na zdradzie. Żona też by się rzuciła na męża z łapami czy patelnią, więc czemu facet nie może zrobić tego samego? Napierdalanie kogokolwiek dla swojego widzi mi się jest chore, ale w sytuacjach jak powyżej nie widzę w tym niczego dziwnego. Ludzie są tylko ludźmi i dają się ponosić emocjom.
Kto jak kto ale łobuz kocha najbardziej,
Administrację też bym ruchal <3
Pozdrawiam serdecznie :*
Administrację też bym ruchal <3
Pozdrawiam serdecznie :*
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów