18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 55 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
b................3 2018-06-14, 12:33 7
Kobiety lubią takich
Zgłoś
Argeusz 2018-06-14, 12:35 8
@up dokładnie. Większość kobiet tak reaguje, spuścić jej wpierdol to się będzie trzymała kurczowo do końca życia swojego oprawcy.
Zgłoś
-................- 2018-06-14, 14:38 7
Niestety panowie taka prawda. Rzygać mi się chce, jak sobie o tym pomyślę... oraz do jakich skurwysyństw kobieta jest zdolna, żeby odpłacić człowiekowi za dobroć...
Zgłoś
Heydash 2018-06-14, 15:08
Dwóch kolesi stoi obok, a jednak nie ratują księżniczki ze szponów wstrętnego smoka... Czyżby laska miała fiuta!?
Zgłoś
Tco 2018-06-14, 18:48 4
Jestem pewien ze za darmo szmata nie dostala.
Zgłoś
Szangti 2018-06-14, 19:42
@up tez mi to przyszlo na mysl
Zgłoś
Essent 2018-06-14, 21:10 2
Łobuz kocha najbardziej.A po wszystkim w ogłoszeniu : Szukam miłego,spokojnego faceta na wieczorne spacery i romantyczną miłość.Mam dzieci i dług do spłacenia.Mile widziany po 40 -stce z własnym domem i firmą
Zgłoś
ZajętyPelikan 2018-06-15, 11:49 4
Tco napisał/a:

Jestem pewien ze za darmo szmata nie dostala.

Co innego żeby ją raz uderzył i dał spokój, ale pastwić się nad kobietą, to już kompletne dno. Chciałbym w takich momentach być policjantem, ze 20 razy ze schodów spadłby w drodze na komisariat...

Zresztą jak nisko trzeba upaść by uderzyć kobietę, trochę godności...
Zgłoś
Blantowy 2018-06-15, 12:18
Wziął ją na ręce bo dotarło do niego,że kto wybredny ten nie rucha.
Zgłoś
Alicjontko 2018-06-15, 16:30 4
A ja się jakoś nie oburzam jak widzę, że ktoś uderzy kobietę.Chodzi mi tu o sytuacje kiedy tępa szmata sama się o to prosi i prowokuje faceta "no co, no co mi zrobisz? Przecież nie uderzysz kobiety" albo kiedy facet przyłapie kobietę na zdradzie. Żona też by się rzuciła na męża z łapami czy patelnią, więc czemu facet nie może zrobić tego samego? Napierdalanie kogokolwiek dla swojego widzi mi się jest chore, ale w sytuacjach jak powyżej nie widzę w tym niczego dziwnego. Ludzie są tylko ludźmi i dają się ponosić emocjom.
Zgłoś
ManiacGregor 2018-06-15, 17:20
Kto jak kto ale łobuz kocha najbardziej,
Administrację też bym ruchal <3
Pozdrawiam serdecznie :*
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem