Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:48
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 14:26
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
POLTERGAIST Dzisiaj 10:51 27
Zgłoś
JoSeed Dzisiaj 10:53 2
Skąd takie poyeby się biorą? Rodzice pewnie dumni...
Zgłoś
leonidkacap Dzisiaj 10:55 37
mam nadzieję że za miesiąc jak Trump obejmie władzę to te wszystkie pedały elgiebety i inne wynaturzenia zostaną sprowadzone do poziomu rynsztoka
Zgłoś
Autor Dzisiaj 11:19 11
leonidkacap napisał/a:

mam nadzieję że za miesiąc jak Trump obejmie władzę to te wszystkie pedały elgiebety i inne wynaturzenia zostaną sprowadzone do poziomu rynsztoka

W normalnym Świecie; żyje się normalnie. Nikt ze swoim wynaturzeniem się nie obnosi. Miejsce takich przypadków jest w zakładach zamkniętych. Niestety rewolucja, która przetacza się od lat używa do swoich celów również tego typu jednostki oraz społeczności. Ogólnie jestem ciekaw, czy zmiana jaka się szykuje w USA będzie miała kontynuację, bo jeśli tak, to jest szansa, że przynajmniej nam Stany nie będą eksportować tego ścieku. A to już zwiększa potencjał obronny przed totalnym zidioceniem społeczeństwa i spowalnianiem, a nawet powstrzymywaniem rewolucji ideowej.
Oczywiście nikomu chomiki nie przeszkadzają jak siedzą cicho w swoich norkach i tam wyczyniają to co lubią, ale gdy wychodzą z tym na zewnątrz, to obowiązkiem każdej normalnej jednostki jest piętnowanie takich zachowań, które raz ze są niezgodne z zasadami współżycia w społeczeństwie, a dwa, że sieją zgorszenie wśród normalnych jednostek.
Dopuszczono tego typu anomalie, bo tak jak wcześniej wspomniałem rewolucjoniści wykorzystują tego typu grupy do swoich celów.
Zgłoś
mynameisgod Dzisiaj 11:20 4
leonidkacap napisał/a:

polityka to tylko show i teatr, agenda jest jedna - transhumanizm, cyfrowe niewolnictwo , jak oni mówią New World Order... dlatego chcą zniszczyć stary - porządek, czyli tradycjonalizm. Trump to aktor... i jest z nimi wszystkimi w jednym klubie i wspierają się nawzajem,...
Mam nadzieję, że dorośli ludzie to rozumieją, że polityka to ściema..

Zgłoś
joti Dzisiaj 12:04 2
leonidkacap napisał/a:

Nic się nie zmieni, Trump będzie zajęty walką o przetrwanie, a nie zwalczaniem pedałów. Jeszcze nie objął władzy, a ma bunt republikanów w kongresie. 38 z nich odrzuciło wspierany przez niego budżet tymczasowy i od jutra USA ma shutdown.
Zgłoś
Angevil Dzisiaj 14:15 3
mynameisgod napisał/a:

polityka to tylko show i teatr, agenda jest jedna - transhumanizm, cyfrowe niewolnictwo , jak oni mówią New World Order... dlatego chcą zniszczyć stary - porządek, czyli tradycjonalizm. Trump to aktor... i jest z nimi wszystkimi w jednym klubie i wspierają się nawzajem,...

lepiej to usuń bo wkurzysz 95% sadola, tu sami narodowcy co plują do monitora na drugich
Zgłoś
Wombat212 Dzisiaj 14:42 2
Przecież to gówno z tą lewacką pizda ma już z 10 lat. Po chuj to wrzucie
Zgłoś
Malcloon Dzisiaj 14:54
leonidkacap napisał/a:

Jest szansa na holokaust 2.0
Zgłoś
mynameisgod Dzisiaj 15:20
Malcloon napisał/a:

Jest szansa na holokaust 2.0

a co był holokaust 1.0 w ogóle kiedykolwiek? wierzy ktoś w te mity ?

[ Dodano 2024-12-20, 15:24 ]
Malcloon napisał/a:

holokaust

" szacuje się, że w okresie największej intensywności działania obozów zagłady, takich jak Auschwitz-Birkenau, dziennie ginęło około 6 tysięcy osób. Przy założeniu 24-godzinnej pracy krematoriów, daje to średnio około 4,2 osoby na minutę."
Zgłoś
Kurisu Dzisiaj 15:36
leonidkacap napisał/a:

Uciekną do europy.
Zgłoś
desade Dzisiaj 16:32 1
Jak ja bym chciał dopaść takiego pedała bez świadków. Bawiłbym się nim godzinami. Odreagowałbym na nim wszystkie swoje sukcesy życiowe.
Zgłoś
Policeman Dzisiaj 17:03 1
mynameisgod napisał/a:

Ależ oczywiście, polityka to teatrzyk dla idiotów, aktorzy tego teatru są dobrze opłacani, ale wpływ na rzeczywistość mają marny. Już nie wchodzę w tematykę USA, nie siedzę tam, od dawna nie byłem, nie śledzę co się dzieje aż tak wnikliwie, starcza mi czasu to przeczytam sobie Washington Post, ale to max. W Polsce, serio ktoś myśli, że jakikolwiek polityk tak naprawdę chcę by tutaj wpuszczano tych wszystkich dindusów? Nie chcą, a i tak to się działo i za PiSu i teraz za PO, tabuny imigrantów, którzy w ogóle w Europie nie podejmują pracy i są odpowiedzialni za zwiększony odsetek gwałtów, napadów i morderstw. To jest państwo praktyczne, w którym rządzą wielkie organizacje, mające swoje macki - "oddziały" czyli wszystkie te, które pomagają imigrantom w uzyskiwaniu azylu, znajdują im lokum, wymuszają zasiłki od państwa, wybębniają dotacje z UE na szkolenia, aktywizacje, a jak coś, to nawet zaskarżą państwo polskie w imię jakiegoś Ahmeda i wygrają sute odszkodowania. Kaczyński otoczył Polskę wianuszkiem lóż żydowskich, Chabad-Lubawicz, B'nai b'rith, mamy jakichś litwaków, żydokomunę, "pierwsze damy" wszystkie pochodzenia żydowskiego, gdzie nie spojrzysz to podmianka elity, którą wymordowano podczas wojny. Od dawna Polską nie rządzi żaden polski rząd, wprowadzana jest agenda taka sama jak w UE, klepią ci "nasi" wszystko co tylko się da, szkodliwego dla nas - gojów. PiS udaje prawicę i ledwo im idzie, rozłożyli nasze nogi przed ukraińską brudną kasą, nas ogolili i przetransferowali nasze podatki na tych banderowców, upaińców, potworzyli gdzieś pokątnie w lasach miejsca recepcji ukraińskich zbóż i innych towarów, otworzyli nas na tranzyt tego chemicznego syfu, zniszczyli polskie rolnictwo, teraz wprowadzą nam import nawet z ameryki południowej, rozjebali nam przemysł, PiS tak samo jak PO, to co teraz się dzieje to przecież jeszcze pochodne po Vateuszu. Odrzuciliśmy wszystkie chińskie inwestycje, skorzystali Czesi, Węgrzy, Litwini, Słowacy, a my się "obroniliśmy" i za to mamy upadłe zakłady, nic się u nas nie produkuje i zaraz wszystko szlag trafi, znowu będziemy tyrać pod .de czy .fr

A ludzie się burzą na zielony ład i pomstują na nowy rząd [swoją drogą równie beznadziejny, a może i jeszcze gorszy], mimo, że to poprzedni nam to wszystko załatwił więc teraz przeciwko eko-szaleństwo będą głosować na tych, którzy je u nas wprowadzili, ale potem się rozczarują i wybiorą znowu PO i tak bez końca. We wszystkich ważnych sprawach, dla nas destruktywnych ci niby pokłóceni ludzi głosują zawsze tak samo: Golenie nas z kasy dla obcych państw? Wszyscy za! Pandemia? Wszyscy za! Podnoszenie podatków? Wszyscy za! ETS? Wszyscy za! KPO? Wszyscy za! Strefy czystego transportu? Wszyscy za! Izrael żąda w nocy natychmiast zmiany ustaw? Jadą na złamanie karku i w nocy zmieniają - wszyscy za!
Nic się u nas nie zmienia, jest ta sama beznadzieja, zabieranie nam wolności, nie można palić sobie w kominku, usuwają nam gotówkę, możliwość grzania w domu gazem, tym do czego nas zmuszano całkiem niedawno, zaraz nie będzie można jeździć autem spalinowym tak w ogóle. Tak podniosą koszty życia, że ludzie będą tylko pracować i w domu oglądać jakieś seriale, bo nic innego nie będą mogli robić, a emeryci by nie umrzeć z głodu będą brać odwrócone kredyty i dzieci i wnuki nawet nie odziedziczą po nich domów i mieszkań. Banki, fundusze inwestycyjne przejmą nieruchomości, scentralizowana władze w UE przejmie nasze konta bankowe, wprowadzą nam jakieś ratingi obywatelskie, będzie zakaz mowy nienawiści czyli totalna cenzura, nikt nawet nie piśnie już, że jest źle. To nawet nie są jakieś tam teorie spiskowe, to wszystko się dzieje na naszych oczach [vide protesty w Anglii], odcinają nas od wiarygodnych informacji, zaciemniają obraz, serwują absolutną papkę medialną więc ludzie siedzą potulnie, dziękują jak dyskont im zrobi promocję na szynkę wieprzową i się kręci.

A tym, którzy żrą się o politykę przy stole i wznoszą okrzyki za jakieś obozy partyjne, to naprawdę szkoda mi tych ludzi, nie ma już dla nich ratunku. Nie jestem w stanie wytłumaczyć tym sekciarzom w mojej rodzinie, że na nic nie mają wpływu, nie przyjdzie nikt i nic się nie poprawi dzięki temu, jak było źle tak będzie, czy rządzi ten, czy tamten, tak naprawdę wcale nie rządzi tylko wykonuje polecenia.
Zgłoś
mihau89 Dzisiaj 17:06 1
Starsze niż węgiel....Ale tam gdzie węgiel powinno spocząć.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem