📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up ja nie wiedzialem. Ale i tak mnie to nie obchodzi.
Ale bywa Zabawnie
sytuacja typowa i coraz częściej spotykana w Polsce ... grube raszple dumnie spacerujące pod rękę po mieście z "opalonymi" z Pakistanu, Bangladeszu czy krajów Bliskiego Wschodu - a niosą łeb wysoko, jakby Boga za nogi złapały ... heh aż człowiek się pod nosem uśmiecha do siebie i mówi w myślach: "a zobaczysz głupia kurwo za rok - będziesz łykać tabletki albo rzucać się z dachu - i będzie dobrze jak mały murzynek jeszcze nie będzie się pod nogami plątał ..."
@up nie wiem, gdzies ty to widziol. opalone kutasy od zawsze sa w modzie i maja pierwszenstwo przed tymi polskimi. co do biznesu - polki sprzedaja sie za obywatelstwo usa, a ostatnio rowniez za gbp
Polki masowo gustują w "opalonych" z piaszczystych krajów. Często za ta miłością stoi chęć zawarcia związku małżeńskiego z obywatelką UE. Z drugiej strony jest to najczęściej chęć obrobienia śniadej pały, a potem rola worka treningowego, ale to już opowieść na inną porę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów