18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
miłość
imek • 2013-08-26, 6:50
Po czym dziewczyna poznaje, że się zakochała? Czuje te 'motyle w brzuchu'..
A jak chłopak poznaje, że się zakochał? Nawet jak sobie zwalił, to mimo tego mu nie przeszło..
Zgłoś
Mr.K 2013-08-26, 7:22
raz ze skladnia chujowa to jeszcze wyciete z jakiegos filmu sadistik schodzi na psy. obudizcie sie wkoncu prawdziwi sadole do kurwy nedzy?
Zgłoś
Allocer 2013-08-26, 7:29 125
@up:
Chyba nie jesteś odpowiednią osobą do krytykowania jakiejkolwiek składni.
Zgłoś
LaBomba 2013-08-26, 8:38
Stopro prawda

Cannabis, whisky, ananas...
Zgłoś
eS.Ka 2013-08-26, 10:54 25
@Mr.K przyszedł przedwczoraj na sadistic i już krytykuje, co za chuj. Sam jeszcze jakieś gówno tworzy...

Cóż ma do zaoferowania demokracja, która zrównuje w prawach głupców i mędrców, oszustów i ludzi honoru?

Zgłoś
s................9 2013-08-26, 15:42
Dziewczyna się zakochała, jeśli czuje motyle w brzuchu nawet wtedy, kiedy się nawpierdala.
Zgłoś
Cytrian 2013-08-26, 15:56
jak można być taką ciotą żeby walić konia zamiast poszukać sobie dziewczyny, co za pedalskie czasy
Zgłoś
Krupnykowsky 2013-08-26, 16:30 5
@UP

Spokojnie, może los się jeszcze do Ciebie uśmiechnie!
Zgłoś
n................o 2013-08-26, 16:36 1
Chuja się znacie. Chłopak poznaje, że się zakochał, jak dziewczyna robi mu loda.
Zgłoś
Plecionkarz 2013-08-26, 16:40 5
Facet się nie zakochuje. Co najwyżej mu chwilowo odpierdala.
Zgłoś
imek 2013-08-26, 17:22 2
Mr.K napisał/a:

raz ze skladnia chujowa to jeszcze wyciete z jakiegos filmu sadistik schodzi na psy. obudizcie sie wkoncu prawdziwi sadole do kurwy nedzy?

Debilu gupi! To ja nie wiem jakie Ty filmy oglądasz.. wymyśliłem to dzisiaj w nocy, w robocie. I to na podstawie własnych doświadczeń . Co do składni, to to nie miał być Hamlet, tylko miało dać się zrozumieć..
Zgłoś
zjerycha 2013-08-26, 17:57
eh gimby świat poznajo i się chwalo na prawo i lewo
Zgłoś
Brian1337 2013-08-26, 21:44
imek napisał/a:

wymyśliłem to dzisiaj w nocy, w robocie. I to na podstawie własnych doświadczeń .

i basha?
Zgłoś
imek 2013-08-27, 21:20
Brian1337 napisał/a:

i basha?

huhu, na bashu nie byłem już dobry rok..
w sumie, co ja wam się kurwa tłumaczę.. przyszło mi coś do głowy, napisałem, a Wy już znacie 3 filmy i pierdyliard stron internetowych, gdzie to było wcześniej.. podobno milion razy nawet słowo w słowo tak samo!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów