Przynajmniej raz w życiu trzeba się zakochać. Inaczej będziesz tkwić w przekonaniu, że miłość jest piękna.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
A za komuny było lepiej.
No kurwa już bez przesady z takimi wywodami tutaj.Pisz te swoje mądrości na przemyślenia pl a nie na sadisticu.
dobra.wróżka napisał/a:
A za komuny było lepiej.
Gdy babom zakładano chomąto i orano nimi pole.
Chuj wie. Co mówi.
Każdy, co innego lubi.
Jednej chomąto zakładasz,
w inną serce swoje wkładasz.
dobra.wróżka napisał/a:
w inną serce swoje wkładasz.
Serce? Jesteś pewna, że chodzi o serce?
A może nie założyłaś okularów?
Kolega pyta o taki film, bo widział już fagocytozę nieumarłego serca a wkładanie serca jeszcze nie.
ktoś już mnie wyręczył
Zakochanie to nie jest to samo co miłość.
szybkimaciej napisał/a:
Zakochanie to nie jest to samo co miłość.
Dokładnie! Jako zakochany świata nie widzisz tylko jaka ta osoba jest zajebista. Nie, nie jest.
W drugim przypadku masz osobę, którą mogłeś zabić przed ślubem, ale jednak się powstrzymałeś i nie żałujesz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów