18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 53 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
dancio1978 2021-10-16, 16:38 16
i kura biała locha zapinana przez małpę. Jak mnie drażni seks międzygatunkowy!!!
Zgłoś
McQurwa 2021-10-16, 17:00 5
dancio1978 napisał/a:

i kura biała locha zapinana przez małpę. Jak mnie drażni seks międzygatunkowy!!!

ale czekoladkę to byś posuwał?

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
VXBRONSONXV 2021-10-16, 18:07 11
McQurwa napisał/a:

murzyni po to są by ich ruchać na wszelkie sposoby:fizycznie,finansowo,uczuciowo itp. czyż nie?
Zgłoś
Adam_WKLADAM 2021-10-16, 18:14 13
ścierwo wali ścierwo... co tu wiecej komentowac
Zgłoś
T................y 2021-10-16, 19:15 6
Oby jej skóra zrobiła się czarna po tym numerze
Zgłoś
JoachimKnychała 2021-10-16, 20:35 4
Jak trzeba nisko upaść, żeby ruchać się z murzynem... A tfu!
Zgłoś
Pepek93 2021-10-16, 21:06
Pewnie jakaś stara niemra na wycieczce
Zgłoś
jan0sik1 2021-10-16, 21:43 3
Jebana biała kurwa!!!
Zgłoś
Sonal 2021-10-16, 21:53 3
McQurwa napisał/a:

Chyba nigdy nie obcowałeś z murzynami? Trochę jebią - choć niektórzy określają to w ten sposób, że mają specyficzny zapach. Ja bym nie dał rady z murzynką.
Zgłoś
htp 2021-10-16, 21:57 2
Sonal napisał/a:

Chyba nigdy nie obcowałeś z murzynami? Trochę jebią - choć niektórzy określają to w ten sposób, że mają specyficzny zapach. Ja bym nie dał rady z murzynką.

Jebią nieumyte, niezależnie od koloru skóry. Ale nie obcowałem z Murzynami, wolę kobiety.
Zgłoś
lolaxxdd 2021-10-16, 22:34
zapach podobny do konia syffff
Zgłoś
dancio1978 2021-10-16, 23:02 1
McQurwa napisał/a:

nie
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów