Muzułmanin ze Szwecji dzwoni do telewizji i zostaje zniszczony przez dziennikarza.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
wiem, że Bóg i Jahwe to ta sama istota...Allah to chyba jej kolejne imię, no nie?
Oponka, i 150 innych, jak kto sobie zażyczy. Masz hajs, potrafisz wyprać ludziom berety, gratuluję! Stworzyłeś właśnie nową "religię...A co do samego materiału, powinni to puszczać w szkole na przysposobieniu, żeby małolaty wiedziały z czym tak naprawdę mają doczynienia.
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866Cytat:
A nie jest czasem tak ze te 3 istoty to odzwiertedlenie Slonca
Jahwe to bóg pochodzący od boga El , choć słyszałem też że może pochodzić od jakiegoś boga piorunów
Jezus jest bogiem słońca ,a Allah księżyca
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów