18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Nie mienie drobnych powoduje, że ksiądz w sutannie odmownie traktuje prośbę proszącego i oddala się dostojnym krokiem ku swoim potrzebom. Żebrak potraktowany z kwitkiem nie może liczyć na łaskę bo nie była mu dana.

Zgłoś
TB303 2017-06-11, 18:53 21
Bóg zapłać
Zgłoś
picasso1974 2017-06-11, 19:00 43
no co sie czepiacie, pobłogosławił go za darmo, a to jakieś pięć dych minimum!
Zgłoś
eaz 2017-06-11, 19:01 4
Zachował się tak samo jak ja bym się zachował. Z tą różnicą, że ja nie jestem żebrakiem. Żebrak żebrakowi chuj w dupe.
Zgłoś
mygyry 2017-06-11, 19:07 49
Trochę takie naciągane, bo albo to czyste aktorstwo albo faktycznie nie miał jakiejś "dychy" i wygląda trochę to tak jakby mu tłumaczył gdzie się ma zgłosić po pomoc.
Zresztą jestem przeciwnikiem dawania kasy żebrakom...
Zgłoś
Chleb razowy 2017-06-11, 19:07 60
No i bardzo dobrze, że mu nie dał pieniędzy. Na alkohol by wydał. Takim ludziom zamiast pieniędzy trzeba dawać adres do domów pomocy społecznej, a nie dokarmiać, żeby się dłużej męczyli.
Zgłoś
damian15snk 2017-06-11, 19:12
Przeciez on I nie musza jesc..
Zgłoś
e................s 2017-06-11, 19:15 10
siniak zbiera na wódę, ale spoko ,
ateiści orgazmują
Zgłoś
PanPaciu 2017-06-11, 19:20 77
Pracowałem prawie dwa lata w budce z fast-foodem w pewnym większym mieście w Polsce. Wieczorami, szczególnie weekendy, kręciło się sporo żulków, bo ciężko ich nazwać bezdomnymi. Często byli dość dobrze ubrani, pewnie dostawali ciuchy z jakiejś pomocy społecznej. Gęby typowo przechlane, często poobijane zapewne po walce żuli. Do nas, pracowników, bardzo rzadko przychodzili. Czasem jeden czy drugi się trafił. Znacznie częściej podchodzili do klientów czy zwykłych przechodniów prosząc o pieniądze. Najczęściej ludzi im po prostu kupowali, nie dając kasy, bo wiadomo- "na jedzenie, na jedzenie", a zaraz wróci z flachą jakiegoś jabola.

jednak w mojej pracowniczej "karierze" kręciciela zapiekanek zdarzyło się kilka kwiatków. Był jeden, który chodził wiecznie o kulach z jedną nogą w gipsie i żebrał, bo jest niepełnosprawny itd. Ludzie się dawali nabrać i hajs zgarniał. Raz mi się zaśmiał w twarz, że on tak sobie tu godzinę postoi pod budką i "zarobi" 30-40 zł, a ja tu śmigam za dyszkę na godzinę. Inny chciał wejść w układ z jednym z pracowników. Miał niby ktoś kupić mu jedzenie, ale kumpel miał nie kasować zamówienia tylko poudawać i po odejściu osoby podzielić się zostawionym hajsem z żulem po połowie. Nikt na to nie poszedł. Inny znowuż miał pewien układ z nami. Był dosyć miły, grzeczny, nie wyglądał źle. Dostawał trochę jedzenie spod lady, ot nic wielkiego. Pewnym razem przyszedł i akurat miałem ruch, więc nie mogłem mu podarować czegoś na ząb. Tak się wkurwił, krzyczał, że on czekać nie będzie, że co to ma znaczyć. To go grzecznie skurwiłem. Za kilka dni przyszedł i udając głupiego prosi o to co zawsze. Ja mu na to, że nie dam, bo odjebał manianę i koniec układu. Znowu się wkurwił, awantury narobił i polazł.

Jak widzicie, te chujki kombinują na różne sposoby by wykiwać ludzi dobrego serca. Ja również po pracy w tamtym miejscu mam zasadę, że nie daje im kasy i chuj. Doskonale wiem co z nią robią.

Się rozpisałem, jak wam nie będzie odpowiadać moja opowieść to wyjebcie do pieca. Przynajmniej sam mogłem wylać tutaj żale na żulerków polskich miast.
Zgłoś
e................s 2017-06-11, 19:27 2
PanPaciu,
nie pod tym tematem chyba piszesz, swoje ciekawe i niemniej obiektywne spostrzeżenia
może się mylę, ale mam wrażenie że zaraz kupa ateistów się wypowie pod tym postem
który poniekąd dla nich został stworzony

a propos kupy...........
Zgłoś
saves 2017-06-11, 19:40 3
Jeden taki kiedyś grzecznie zaczekał, aż wypakuję sześć 25-kilowych worków z wózka do bagażnika, a potem zapytał czy może odprowadzić wózek. Wysłałem go na drzewo. Najśmieszniej to taki żulik wydymał mojego kumpla. Ochlapus odstawiał wózek i zobaczył, że kumpel idzie po niego. Zaczepił go mówiąc, że w środku jest 5zł i żeby się zamienili. Kumpel dał. Gdy odprowadził po zakupach wózek na miejsce, okazało się, że kupił najdroższą, stalową podkładkę w życiu.
Zgłoś
mazga50 2017-06-11, 19:45 2
gdyby nie ta kamera/telefon, do Żulik usłyszałby tradycyjne i jakże miłosierne: "Spieprzaj Dziadu"...
Zgłoś
krylo9222 2017-06-11, 19:47 142
Zgłoś
sirmlcs 2017-06-11, 19:57 2
co za czarne skurwysyństwo
Zgłoś
RedIsGood 2017-06-11, 20:01 7
Szukał drobnych a w portfelu pewnie same setki. Na pewno serce mu pękało, że nie mógł wspomóc pijaczyny

Jezus był lewakiem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów