bo co k***a? nie można mieć tutaj konta od ponad 10 lat i widzieć jaką metamorfozę przeszedł z zajebistej strony w parodię samego siebie?? chyba jesteś zwyczajnie za głupi by to ogarnąć. Rzygam takim jak ty prymitywami co by tylko doj***ć Halmanowi. Penis flodzi czeka na takich ssaczy jak ty. Bez odobioru.
Ma racje, przynajmniej nie wpierdala tiktoka i innyh fejków a jak obciągasz flodzi to obciągaj jeden z drugim a nie spermisz.
bo co kurwa? nie można mieć tutaj konta od ponad 10 lat i widzieć jaką metamorfozę przeszedł z zajebistej strony w parodię samego siebie?? chyba jesteś zwyczajnie za głupi by to ogarnąć. Rzygam takim jak ty prymitywami co by tylko dojebać Halmanowi. Penis flodzi czeka na takich ssaczy jak ty. Bez odobioru.
Czysta hipokryzja - sam jesteś często jak taka Flodzia więc wrzuć na luz i nie pierdol o tym, że sadistica nie ma bo ja tu wchodzę w komentarze i leję ze śmiechu z twojego bólu dupska i to się nie zmienia od lat
Nine, ten, never sleep again.
Wybuch jądrowy to ty miałeś chyba w gaciach jak Cię pokazali we Faktach
Serio, wybuch jądrowy i wszystko stoi?
pierwotna grafika z awatarem flodziarza została usunięta z powodu; 'zgłoszenia praw do grafiki awatara"
ja to bym się wykłócał, bo dopóki Flodzia nie zarejestruje grafiki itp, to sobie może prawa wsadzić w dupę...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów