📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
elektryzują mnie takie rzeczy
Dwa razy się respawnował, jednak z prądem nie wygrasz i odwalił kitę.
Kiedyś widziałem filmik jak ściągali miśka ze słupa i też go prąd pierdolnął. Teraz pokazali film z małpą. Jednak głupie te zwierzaki
Taki człek coś czuję przez takie jebniecie prądem czy nie wie kiedy umiera ? Halo eksperte
Tuston_bobczak napisał/a:
Taki człek coś czuję przez takie jebniecie prądem czy nie wie kiedy umiera ? Halo eksperte
Najlepiej jak sam prawdziwsze i nam napiszesz jak było.
baronturbina napisał/a:
Najlepiej jak sam prawdziwsze i nam napiszesz jak było.
No niestety jednak wolałbym ,by ktoś twojego pokroju opisał nam to "prawdziwsze" doświadczenie ,ogarniesz temat ?Zrób to dla nas ZZzziom mi
Zmarnowany potencjał. Jak już miał się zabić to mógł spróbować skoczyć złapać się w powietrzu przewodu i jest szansa, że ręce by mu się zacisnęły i po śmierci by jeszcze chwilę powisiał. A tak w sumie jego śmierć była bez sensowna bo niczego nowego się nie dowiedzieliśmy
Średnich a nie wysokich xD
Przy wysokich byłaby ciekawsze efekty pirotechniczne.
Przy wysokich byłaby ciekawsze efekty pirotechniczne.
Czyżby elektryk po zdalnych lekcjach?
O co chodzi, tak istnieje jakiś rytuał popełniania samobójstw w taki sposób?
Po latach na sadolu jak słyszę murzyn przewodnik, to raczej coś takiego staje mi przed oczami z automatu a nie jakieś tam oprowadzanie wycieczek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów