📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kurwa , myślałem że se w łeb jebnie a tu porażka
kurwa 3 razy próbowałem tytuł przeczytać..
ale co on próbuje zrobić?
taktycznie po tym zjebanym taktycznym manewrze na polu walki wrogowie zabiliby śmiechem takiego patafiana. God, fuck the america
ale co on próbuje zrobić?
Chyba usunąć zacięcie (double feed) polegające na tym, że łuska po wystrzale nie została wyciągnięta z komory, a zamek próbuje załadować kolejny nabój defenseactions.com/wp-content/uploads/2011/04/DoubleFeedImage1-300x225.jpg
Ale jak ten jego sposób miał zadziałać, to ja nie wiem.
UP On chce uderzając przedramieniem w kolano wyrzucić magazynek z broni.
Przy tego typu zacięciu, jak zamek częściowo wypchnie nabój z magazynka i pocisk oprze się o szkielet to ciężko jest wyjąc magazynek. A trzeba to zrobić żeby usunąć zacięcie. Najprościej wyszarpnąć go druga ręką.
Myślę, że koleś chciał pokazać jak to zrobić jak słaba ręka jest zraniona. Tylko mu nie do końca tak wyszło jak chciał a za drugim razem był out of focus;P
A ćwiczy się takie rzeczy żeby w ogniu nie stanąć jak pizda nie wiedząc jak usunąć zacięcie.
Przy tego typu zacięciu, jak zamek częściowo wypchnie nabój z magazynka i pocisk oprze się o szkielet to ciężko jest wyjąc magazynek. A trzeba to zrobić żeby usunąć zacięcie. Najprościej wyszarpnąć go druga ręką.
Myślę, że koleś chciał pokazać jak to zrobić jak słaba ręka jest zraniona. Tylko mu nie do końca tak wyszło jak chciał a za drugim razem był out of focus;P
A ćwiczy się takie rzeczy żeby w ogniu nie stanąć jak pizda nie wiedząc jak usunąć zacięcie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów