Moim zdaniem ciekawy filmik z jak najbardziej pozytywnym zachowaniem (którego w dzisiejszych czasach jest mało na boiskach...) ze strony Ronaldinho,jeszcze z czasów gdy grał w barwach Paris Saint-Germain
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pisze sie Ronaldo, to jest jakaś fake. I Ronaldo jest biały gimbusy jebane
Shokk napisał/a:
Pisze sie Ronaldo, to jest jakaś fake. I Ronaldo jest biały gimbusy jebane
Chodzi Ci o tego jebanego płaczka ?
tak tak, boski ronaldinhno... szkoda tylko że to było dobre 9-10 lat temu. Każdemu zdarzają się lepsze lub gorsze zachowania ale akurat roni mógł pograć jeszcze kilka lat na poziomie a nie w milanie sie ścieniasił i uciekł do brasil
Mam problem z wgrywaniem filmów na Sadistica, ale tutaj jest końcówka linku do filmiku na YouTube z Ronaldo, jak daje koszulkę po przypadkowym trafieniu w kibica.
/watch?v=2L5rfISFZTg
A co do Ronaldinho, to zawsze był pozytywnym graczem, nawet, jak grał w porcelanie.
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2012-09-29, 21:29 ]
/watch?v=2L5rfISFZTg
A co do Ronaldinho, to zawsze był pozytywnym graczem, nawet, jak grał w porcelanie.
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2012-09-29, 21:29 ]
Dobrze, że napisałeś o tym trafieniu bo myślałem, że ten kibic jest po prostu wielkim fanem Ronaldo i tak się rozczulił.
jeszcze z czasów gdy grał w barwach Paris Saint-Germain
hah kurwa jeszcze z czasów jak wyglądał jak sportowiec a nie jebany bambaryła
Jak ktoś chce to też mu dam swoją przepoconą koszulkę Nie rozumiem ludzi, którzy traktowaliby taką koszulkę jak relikwie -.- To zwykły chłop co gra w piłkę i dał komuś kawałek materiałi
Stardust - Music Sounds Better with You
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów