Moim zdaniem ciekawy filmik z jak najbardziej pozytywnym zachowaniem (którego w dzisiejszych czasach jest mało na boiskach...) ze strony Ronaldinho,jeszcze z czasów gdy grał w barwach Paris Saint-Germain
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
ja już zapomniałem o tym piłkarzu ... tak to jest jak się przechodzi do no-name klubów o których cicho w tv
Widać że jeszcze młody głupi. I same łapy nakurwiał, bo klata płaska jak płyta osb.
boooreq napisał/a:
Wielki człowiek wielkim pozostanie
Jesli masz na mysli tego na wózku to on mi wyglada na konusa
WezDoBuzi napisał/a:
Widać że jeszcze młody głupi. I same łapy nakurwiał, bo klata płaska jak płyta osb.
Chciałbym Ciebie zobaczyć, pakerze.
qrwa, spocona koszulka czarnucha, też mi zaszczyt. nawet dałny już spadają na psy, co się robi z tym społeczeństwem...
goli się pod pachami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów