To niesmaczne.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To niesmaczne.
Pewnie przylazła tam bo jej KFC zostało spalone podczas protestów i szuka pożywienia potomkini najwolniejszego murzyna w afrykańskiej wiosce.
~Halman napisał/a:
O smrodzie zjełczałego tłuszczu z dupy zapoconej murzyńskiej maciory nie będę wam wspomniał...
Lizałbys ...co??? świńtuszku???
Co one mają z tymi perukami... Kłaki zawsze obcięte na zero, a potem sobie z tych pustych łbów zrywają peruki jak się tłuką... Ta zapobiegawczo zdjęła, w razie gdyby dostała od kogoś wpierdol.
te śmierdzące murzyny mają lepszą stopę życiową niż polak zarabiający nieco powyżej średniej krajowej, wydaje mi się że czas aby trochę to bo jesteśmy nadal białymi murzynami europy rypiącymi za 3x mniejsze stawki niż inne kraje w eu a ceny mamy te same, trafiają do nas najbardziej skurwiałe gówniane produkty (bo byle było najtaniej żeby przyciąć jak najwięcej na polaczku) i nikt kurwa z tym nic nie robi ! zadeptani i zindoktrynowani przez propagande z tv niczym za Gebelsa ludze cieszą się że nie zarabiają już 1.5tyś na łąpę tylko kurwa 3 tyś i z uśmiechem wąchamy pierdy europy
Co one mają z tymi perukami... Kłaki zawsze obcięte na zero, a potem sobie z tych pustych łbów zrywają peruki jak się tłuką... Ta zapobiegawczo zdjęła, w razie gdyby dostała od kogoś wpie**ol.
Nie obcięte.... Część małp ma tylko takie włosy... Krótkie kręcone, sztywne... Nie będą dłuższe tylko takie... Dlatego noszą peruki. Zaznaczam nie każdy podgatunek pawianowatych. Można śmiało o tym poczytać. Ogólnie większość z nich ma chujowe kłaki... Taki kolejny punkcik, który pokazuje do kogo im bliżej
Tej małpie obić mordę, w skrzynie i wyjebać albo do wody albo afryki
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
niemamskarpet. napisał/a:
... jesteśmy nadal białymi murzynami europy rypiącymi za 3x mniejsze stawki niż inne kraje w eu a ceny mamy te same....
Nie powielaj mitu o takich samych cenach...
Czyli tego slonia nie zjedli do konca kilka dni temu i włożył(a) różowe wdzianko i poszla zregenerować siły.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów